Afgelopen week verlengden SBV Excelsior en STONE hun succesvolle samenwerking tot en met het seizoen 2019-2020. Bovendien intensiveren zij deze vanaf volgend seizoen.

Naast 220 meter LED boarding krijgt STONE ook de beschikking over een aantal vaste reclameborden aan de televisiezijde. Zo zal STONE nog prominenter zichtbaar zijn tijdens de FOX live wedstrijden en de samenvattingen bij Studio Sport Eredivisie. Daarnaast is STONE in de N-Secure Lounge op de Excelsior TV’s zichtbaar en staan zij prominent in de hoogwaardige Excelsior Business Magazines die worden uitgegeven.

Excelsior is momenteel bezig aan één van haar beste seizoenen in de clubgeschiedenis. Een vijfde achtereenvolgende jaar Eredivisie is vrijwel zeker. Met het allerlaagste budget van de Eredivisie staat Excelsior knap op de elfde plaats en is zelfs kwalificatie voor de Play-offs mogelijk. STONE doet dit jaar ook van zich spreken. De mijlpaal van 100 lopende projecten in Finance, HR en ICT is recentelijk geslecht. En met een interne organisatie van inmiddels 20 medewerkers valt verdere groei te verwachten.

Onderstaand enkele reacties van betrokkenen binnen Excelsior en STONE over de samenwerking en ook van enkele STONE relaties die een dagje Excelsior hebben meebeleefd.

Verlengde samenwerking Excelsior-STONE
(l) Edwin Ibrisimovic | STONE en Noëlle van Loon | Excelsior Rotterdam (r)

STONE over de huidige samenwerking:

Edwin IbrisimovicEdwin Ibrisimovic | Partner STONE

“Wij zijn blij met de keuze voor Excelsior. Wij denken goed bij elkaar te passen als kleine Rotterdamse clubs met grote ambities. De twee belangrijkste doelen om Excelsior te gaan supporten zijn ruimschoots behaald! Doel 1 was een podium om onze relaties een mooie middag of avond te bezorgen. Het tweede doel dat we onze merknaam vergroten voor een breder publiek. Ook dat is gelukt. STONE en Excelsior worden steeds meer met elkaar geassocieerd. Het is toch opmerkelijk dat ik tijdens een Excelsior wedstrijd vanuit meerdere hoeken appjes krijg over het verloop van de wedstrijd.”

2017 sep De Hef RRRaymond Rademaker | Associate STONE

“Een avondje Excelsior staat voor prestaties en gezelligheid! Het gaat dit seizoen verrassend goed en het is altijd een feestje om hierbij aanwezig te zijn. Met een goed verzorgd hapje en drankje voor- en achteraf beleven we met onze relaties altijd een leuke avond.

Wat Excelsior voor mij kenmerkt, is de toegankelijkheid en het gemoedelijke karakter wat de club bij zich draagt. Dit zorgt ervoor zorgt dat we ons als “STONE” organisatie zeer verbonden en thuis voelen, kortom een club die goed bij ons past.”

2017 sep De Hef CPCaroline Pietersen | Manager Marketing STONE

“De contacten met Excelsior lopen sinds dag 1 vlot en soepel. Er is veel mogelijk en daar maken we dan ook graag gebruik van. Zo mochten we voor onze wervingscampagne een leuke vlog opnemen in de catacomben. Wij voelen ons thuis bij Excelsior en zijn verheugd dat onze samenwerking volgend seizoen wordt geïntensiveerd. ”

 

Excelsior over de huidige samenwerking:

Wouter GuddeWouter Gudde | Commercieel Directeur Excelsior

“Wij vinden het vooral heel erg leuk dat STONE zich onderscheidt door middel van het enthousiasme van het bedrijf als sponsor van Excelsior. Veel relaties meenemen naar de wedstrijden, zichtbaar in het stadion door middel van boarding en erg positieve Posts op social media over Excelsior. Kortom een sponsor om trots op te zijn!

 

Noelle van LoonNoëlle van Loon | Sales- en Accountmanager Excelsior

 “Sinds de handtekening op het eerste sponsorcontract van vorig seizoen is STONE een enorm betrokken sponsor en business club lid van Excelsior Rotterdam. De toegankelijkheid en Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit komt goed overeen. Het enthousiasme en de betrokkenheid van onder andere Edwin, Raymond en Caroline is voor niemand bij Excelsior te missen (van de ticketingafdeling tot aan Excelsior Hospitality).Wij hopen STONE en hun relaties nog vele seizoenen te mogen ontvangen in het Van Donge & De Roo Stadion. Tot nu toe zijn zij altijd goed vertegenwoordigd!”

STONE relaties over een Excelsior bezoek:

Marcel PfeiferMarcel Pfeifer | Manager Shared Service Center , BAM

“Ik was één van de gelukkigen die door Stone werd uitgenodigd voor de wedstrijd Excelsior – AZ. De wedstrijd was om 18.30 uur en Stone had een prima diner georganiseerd voordat de wedstrijd begon. Het eerste dat bij mij opkomt is het woord gastvrijheid. De medewerkers van STONE hebben vanaf de eerste seconde perfect voor hun gasten gezorgd. Daarnaast staat de sfeer bij Excelsior mij erg aan. Geen arrogantie maar een heerlijke club met een goede sfeer en leuke, betrokken supporters en sponsoren waar ik me erg op mijn gemak voelde. De door STONE gereserveerde stoelen op de tribune zijn uitstekend, we konden de warmlopende wisselspelers bijna aanraken. Ik heb een heerlijke (voetbal) avond beleefd met STONE Dank! “

Lorenco van WieringenLorenco van Wieringen | EY

“Zakelijk verloopt de samenwerking met STONE succesvol en zonder hobbels. Een avondje in Kralingen aansluiten met andere relaties van STONE is een unieke mogelijkheid om te netwerken met potentiële zakenrelaties in een ontspannen sfeer bij een zeer sympathieke club. Ondersteund door een prima verzorgde catering en een leuke pot voetbal is een avondje mee met STONE een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.”

Alexander BohmAlexander Böhm | Lely

Over het algemeen ben ik geen persoon die zeer van “netwerken” houdt, maar toen Edwin mij (voor de derde keer) vroeg om eens mee te gaan naar Excelsior heb ik hierop een uitzondering gemaakt. Wat mij betreft zijn de ingrediënten voor netwerken op z’n best: STONE, Excelsior en een aantal goede relaties. De gastvrijheid van STONE voor, tijdens en na een wedstrijd bij Excelsior staat garant voor het opdoen van goede nieuwe contacten en tegelijkertijd ook een leuke avond uit. Ik ben graag nog een keer van de partij!

Ronald Hof-2Ronald Hof | Regio Controller BAM

Op uitnodiging van STONE naar een wedstrijd van Excelsior is een middagje topsport in alle facetten. Topsport op het voetbalveld en topsport in het organiseren van deze middag door STONE.

Met een groepsapp worden we duidelijk geïnformeerd waar en wanneer we verzamelen. Eenmaal aangekomen op locatie, ja er wordt ook op parkeergelegenheid gelet in de buurt, begint de middag al goed. Een hapje en drankje vooraf is prima geregeld, er is genoeg en voldoende keuze. Tijdens de borrel leer je snel alle andere genodigden kennen, je praat over hun business, hun rol en de cultuur van het bedrijf. Van interessante business en mislukte ICT implementaties snel naar de voetbalpraat.

Al lopend naar het stadion zijn we allemaal die goede coach die het allemaal wel even anders zou doen. Een snelle check in, wederom een drankje en hapje in de lounge, de wedstrijd, rust, de spanning in de 2e helft en… time flies.

Een erg leuke middag, ook na het voetbal in de lounge gaat het gewoon door, zo kom je ook nog veel bekende voetbal-Nederlanders tegen daar. Een topmiddagje wat qua organisatie aan niets ontbreekt. Erg leuk om er bij te zijn geweest.

Terug naar het nieuws overzicht