Excelsior en STONE verlengen hun samenwerking met drie seizoenen

Afgelopen woensdag hebben Excelsior en STONE hun partnership met drie jaar verlengd. Noelle van Loon was aanwezig namens Excelsior en voor STONE waren Caroline Pietersen (Marketing Manager) en de Excelsior-roergangers Raymond Rademaker en Edwin Ibrisimovic present om de nieuwe overeenkomst te tekenen. 

STONE gelooft in relaties voor de lange termijn. In goede en slechte tijden dus. Ook als je degradeert, dan moet de steun onvoorwaardelijk zijn. Misschien wel ‘juist dan’. STONE gelooft enorm in Excelsior en het beleid dat gevoerd wordt. En des te meer in de overeenkomsten die wij blijken te hebben. In ambitie, in de werkwijze, in de kernwaarden, in de mensen, in het overtreffen van verwachtingen. We voelen ons vanaf de eerste dag thuis bij de club en niet onbelangrijk: onze relaties ook. Om die reden zijn Excelsior en STONE de gesprekken met elkaar aangegaan over een verlenging van het bestaande partnership. Het doet ons goed te kunnen melden dat er deze week een nieuwe overeenkomst getekend is. Excelsior en STONE zullen de komende drie seizoenen aan elkaar verbonden blijven.


Caroline, Raymond, Noelle en Edwin, na het tekenmoment op de Rob Albers tribune

De degradatie deed pijn

Natuurlijk was STONE in mei met veel mensen aanwezig bij het tweeluik tegen RKC, zowel in Waalwijk als thuis. De degradatie sloeg in als een bom. Het verdriet was enorm. Vooral ook bij de Excelsior mensen achter de schermen. Elke dag wordt er zo knetterhard gewerkt op de club door talentvolle mensen. Nu ik dit verslag schrijf, denk ik weer aan de teleurstelling van mensen als Noelle, Karina, David en Sebby. Mensen met een rood-zwart hart die vol passie vele uren voor deze mooie club maken. En niet onbelangrijk: de verwachting elke keer weer overtreffen, het elke dag weer ietsje beter willen doen. Maar goed. Degradatie dus. Er werden tranen gelaten. Maar, je moet ook weer door. Je kunt niet blijven treuren, na een week moest de knop weer om. En de Rotterdamse mouwen weer worden opgestroopt. En dat gebeurde….

 Ongeloof bij captain Luigi Bruins kort nadat de degradatie een feit is           

Spelen om de prijzen

Inmiddels is de slogan #writinghistory ingewisseld voor #writingthefuture. Er wordt al maanden keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen. En met het vastleggen van o.a. Thomas Verhaar, Joel Swarts, Luigi Bruins, Alessandro Damen, Sander Fischer, Rai Vloet, Kyle Ebecilio en Siebe Horemans zijn de ambities duidelijk. Meestrijden om de bovenste plaatsen en dus directe promotie naar de Eredivisie. We gaan dit seizoen vaker winnen dan het vorige. 😊

 

 

 

 

 

 

 

Meerdere interessante spelers kiezen voor het ambitieuze Excelsior

 

STONE en Excelsior gaan naar Brabant

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Wedstrijden op de vrijdag-avond zijn populair. En er is nog iets wat goed uitpakt. De KeukenKampioen Divisie kan met een beetje fantasie de ‘Brabant League’ worden genoemd. Met zes clubs is Noord-Brabant sterk vertegenwoordigd. En gezien het nieuwe kantoor dat STONE TECHNOLOGY in oktober in Eindhoven (Best) opent, biedt dit voor STONE kansen. Natuurlijk om de naamsbekendheid van STONE TECHNOLOGY  in die regio te vergoten. Maar ook om onze Brabantse relaties uit te nodigen bij een wedstrijd van hun favoriete ploeg in ons Rotterdam.


De Technology-mannen Dennis Klijn, Luuk van Sluisveld en Lester Spaan op het dakterras in Best       

En wat kunnen jullie verder verwachten?

  • Onderdeel van de nieuwe deal is dat onze vaste STONE boarding aan de Rob Albers Tribune verder zal worden uitgebreid. Onze nieuwe discipline ‘STONE Technology’ krijgt uiteraard een prominente plek.
  • STONE gaat met het hele team op vrijdag 27 september naar de wedstrijd tegen Jong PSV voor het eerst kennismaken met het nieuwe ‘Excelsior Afterwork Concept’ op de vrijdag. Vanaf 17.30 uur direct uit het werk de Wijnbar in met friday-noon muziek van DJ Raas. De Frank-borrel krijgt er een geduchte concurrent bij. 😊
  • En wij gaan ons kunststukje ‘met 100+ interimmers naar een thuiswedstrijd’ herhalen op vrijdag 31 januari 2020; thuis tegen NAC uit Breda, een wedstrijd tussen Rotterdam en Brabant, dat wordt wederom bijzonder. Van de eerdere wedstrijd met 125 man tegen Fortuna Sittard is er een Aftermovie te zien van 55 seconden (Klik hier).
  • Bovendien kan STONE de komende jaren niet met 2 maar met 4 collega’s de vele interessante Excelsior Business Club Events bezoeken.

Op zaterdag 10 augustus wordt het seizoen afgetrapt met een open dag en veel kinderactiviteiten (vanaf 16.00 uur) en aansluitend de openingswedstrijd tegen Jong Utrecht. De aftrap van deze wedstrijd is om 19.45 uur in ons Kralingen.

Wij bedanken Noelle van Loon en alle andere fijne Excelsior collega’s voor de ontzettend fijne samenwerking en zien uit naar een succesvol seizoen!

 #writingthefuture!
Edwin Ibrisimovic

 

Onderstaand nog een paar speciale fotomomenten die STONE samen met Excelsior heeft mee mogen beleven in de eerste twee seizoenen!


Juni 2017: Eerste samenwerking met Excelsior

Boarding STONE Excelsior Rotterdam
Juni 2018: Onthulling van de STONE boarding: STONE collega’s geflankeerd door Luigi Bruins en Jurgen Mattheij van Excelsior RotterdamAugustus 2018: Met 125 STONE relaties met de Excelsior spelersbus naar Excelsior – Fortuna Sittard

December 2018: Wedstrijdsponsor bij Excelsior-Heracles, 13 gespannen STONE kids samen met de spelers het veld op 😀


Februari 2019: Winnende goal Robin van der Meer tegen het ‘grote’ Feyenoord

Terug naar het nieuws overzicht