20 juni 2019! Voor de 5e keer ons STONE Business Event ‘a Taste of Success’. Een lustrumeditie dus! Het is iedere keer weer een uitdaging om een spreker vast te leggen die prikkelt en nieuwsgierig maakt, zodat we 125 relaties kunnen trakteren op een informele netwerk middag.  

De vorige edities waren een succes en zijn hier terug te vinden.

En de spreker van ‘a Taste of Success’ 2019 is….
Dit jaar hebben wij iemand gevonden met een succeverhaal, zowel op ondernemend als op sporief vlak… Patrick is in ieder geval al verkocht … 🙂 Klik op onderstaande video voor de bekend making van de spreker. 

Robert Doornbos Biografie:
Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer. Hij werd bekend als de eerste Rotterdammer in de Formule 1 en weet hoe het is om met een groot team te werken, aangezien een hedendaagse Formule 1 team uit +/- 400 man bestaat. En uiteindelijk draait alles om 1 coureur die in de auto zit, en hoe dat voelt weet Robert als geen ander.

HILVERSUM, Mediapark 26-10-20-18, Studio Ziggosport . Programma Formule 1 Cafe . Robert Doornbos

Robert deelt ook op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over sponsoren, social media, ondernemen in het algemeen, ambassadeur zijn voor een merk etc. Of Robert nu met 360kph gemiddeld langs betonnen muren racet op de ovals in Amerika of hij pakt zijn rol als ambassadeur voor een sponsor/merk, hij beschouwt beide als presteren op top niveau! Maar ook over topsport, hoe kom je aan de top en hoe blijf je daar, hoe belangrijk is winnen en hoe bouw je een succesvol team? Kortom: deze man is van vele markten thuis, laat u verrassen!

Onderwerpen kunnen zijn: inspiratie, hoe bereik je de top op ondernemersgebied en/of sportief vlak. Wat is de overeenkomst tussen ondernemer zijn en het racen binnen een raceteam? Welke risico’s’ neem je en hoe schat je ze in op het circuit en op de zaak? Hoe ga je om met onverwachte situaties op het circuit en daarbuiten, en hoe anticipeer je hierop? Hoe belangrijk is de taakverdeling binnen een team en een bedrijf? Kun je als solist toch opereren binnen een team en samen succesvol zijn?

‘a Taste of Success’ 2019:
Wil jij er 20 juni bij zijn? Hou onze website in de gaten! Binnenkort meer informatie over de aanmeldingsprocedure. 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht