Welkom Richard van ’t Schip (Associate) en Nathalie Buys (Finance & Operations Support) bij STONE. Sinds begin maart maken zij onderdeel uit van het STONE Team.

Richard van 't Schip
Richard van ’t Schip – Associate IT

Richard van ’t Schip neemt ruim 20 jaar ervaring mee in de Interim Branche. Na eerder samengewerkt te hebben met een aantal STONE collega’s in zijn YER tijdperk is hij blij met de hernieuwde samenwerking. Bij STONE zal zijn focus liggen op het Business/IT domein. Hij helpt organisaties graag bij het tijdelijk invullen van rollen op het niveau van Lijn-, Project-, Programma-en (Digitale) Transitiemanagement en op gebied van  Security, Architectuur en ERP.

“Mijn keuze voor STONE is simpel; deze organisatie is mens- en resultaatgericht en dat spreekt mij aan. Plezier in je werk hebben met collega’s die super gemotiveerd zijn om een kwalitatieve dienstverlening neer te zetten, kennis willen delen en waar veel ruimte is voor flexibiliteit.”

Nathalie Buys
Nathalie Buys – Finance & Operations Support

Nathalie Buys vormt samen met Miranda van der Panne (Manager Finance) het financiële hart van de STONE organisatie. Nathalie heeft de afgelopen 16 jaar op de backoffice bij diverse organisaties in de interim branche gewerkt. Ze kent dus de klappen van de zweep.

“De kernwaarden Verantwoordelijkheid, Klanttevredenheid, Kennis, Snelheid en die Extra Stap Zetten sluiten perfect bij mij aan. Dit geeft mij de ruimte om processen te verbeteren of ergens dieper in te duiken. In mijn rol als Finance & Operations Support zijn klant, kandidaat en collega eigenlijk allemaal mijn “klant”. En ik wil hen allen een 9+ service niveau bieden.”

 

Met dank aan Paul Kampman voor de foto’s

Terug naar het nieuws overzicht