Een geslaagde 5de editie van STONE@HOME!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver, de vijfde editie van STONE@HOME. Ons eigen evenement waarbij wij de professionals in het zonnetje zetten.

De avond begon met een Kahoot Quiz, hoe goed kennen de mensen ons? De vier gelukkige winnaars kregen de kans om tijdens de wedstrijd Excelsior – NAC (later op de avond) Business VIP te zitten.

Na de Kahoot Quiz, stonden de traditionele stamppotten van LX – Lumineux op het menu.

Met een gevulde maag werd het tijd om met 120 professionals en STONE’rs naar Excelsior te gaan. De sfeer zat er al snel in, dit kwam mede door de spelersbus van Excelsior die als taxi fungeerde. Eenmaal aangekomen bij het stadion van Excelsior, waar wij ons eigen STONE-vak hadden inclusief een STONE-bar en een rijdende STONE tuktuk gevuld met drank en hapjes, kon de wedstrijd beginnen…

Excelsior – NAC eindigde in een 2-2 gelijkspel, een prima uitslag, aangezien er zowel Excelsior – als NAC supporters met ons waren meegereisd. 😉

De dag na het evenement werden wij overspoeld met positieve reacties! Wij willen dan ook iedereen bedanken die aan ons evenement heeft deelgenomen. Ook willen wij onze partners bedanken: Excelsior (Sebby Klay, Noëlle van Loon en David Mulder), TIEN: Karlijn Bernoster en Sanne van den Berg, SJAALS: Marieke van Wijngaarden en Stamppotten LX – Lumineux.

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Geef het aan één van onze collega’s door!

Ben je nu of op korte termijn beschikbaar? Klik dan hier voor de openstaande opdrachten.

Samen | Toegankelijk | Ondernemend | Nuchter | Eigen.

Terug naar het nieuws overzicht