Na het hosten/organiseren van meerdere succesvolle (digitale) events in 2020, kunnen wij met trots aankondigen dat we ook in Q1 van 2021 enkele mooie (digitale) activiteiten op de agenda hebben staan:

Chris Dinjens

HR Webinar ‘Agile Rollenhuis’ met Chris Dinjens (3 maart)
Nu organisaties continu en steeds sneller veranderen, wijzigen ook functies van medewerkers dag-in-dag-uit. Er komen gave projecten bij, andere taken vallen af. Echter zit het aloude statische functiehuis in de weg om de dynamiek van steeds veranderende rollen in organisaties overzichtelijk te houden en talent van medewerkers echt te benutten.

Dus werk aan de winkel voor HR-innovatie. In de zomer van 2019 kwam Chris Dinjens in aanraking met het ‘Model van Baarda’, en alles viel ineens op de juiste plek om bovenstaand probleem te tackelen.

Wil jij dus weten hoe je een helder (Agile) Rollenhuis kunt bouwen waarin de toegevoegde waarde van elke medewerker centraal staat en het salaris transparant te koppelen is? Schrijf je dan snel in via deze link!

Sprekers Define Your Happiness

Online event ‘Define Your Happiness’ (4 maart)
Dit online event is bedoelt voor leidinggevenden, HR-professionals, Agile professionals en Chief Happiness Officers en richt zich op the future of work, werkgeluk en samenwerking in het nieuwe normaal.
De organisatie heeft enkele experts rondom deze thema’s weten te strikken, denk hierbij onder andere aan Mo Gawdat (voormalig CEO van Google [X]) en Bruce Daisley (voormalig vicepresident van Twitter EMEA).

De professionals zullen hun ervaring en expertise met jou delen, zodat je antwoorden krijgt op de volgende vragen:
👉 Hoe faciliteer je de werk- en privébalans voor je medewerkers?
👉 Hoe creëer je een betrokken team in de crisissituatie?
👉 Hoe houd je een positieve teamcultuur in stand, zelfs zonder kantoor?
👉 Hoe creëer je een live beleving tijdens online meetings?

Voor het STONE-netwerk is er een exclusieve kortingscode beschikbaar die we dan ook graag met jullie delen:
Wanneer je een ticket koopt met de kortingscode stone50, krijg je 50% korting op een regulier ticket. Let op: dit geldt alleen bij de eerste 100 tickets!

Meer informatie en kaartverkoop via: www.defineyourhappiness.nl.

Gianfranco Franceschi

STONE – SAFe Scrum Master training (24, 25, & 26 maart)
Daarnaast organiseren wij, onder leiding van onze eigen STONE Agile consultant, RTE en officieel geregistreerd SAFe trainer Gianfranco Franceschi, een SAFe Scrum Master training. In een tijdsbestek van drie dagen (24, 25 en 26 maart) word je opgeleid tot SAFe Scrum Master.

Na deze drie dagen krijg je toegang tot een online leeromgeving waar je tevens examen kunt doen en daarmee het felbegeerde SAFe 5.0 Scrum Master certificaat kunt behalen.

We bieden je deze STONE Agile SAFe Scrum Master training nu aan met een korting van €500,- . Dat betekent dat deze 3-daagse training je nu slechts €795,- kost! Klik hier om je aan te melden voor de training.

Terug naar het nieuws overzicht