Na het hosten/organiseren van meerdere succesvolle (digitale) events in 2020, kunnen wij met trots aankondigen dat we ook in Q1 van 2021 enkele mooie (digitale) activiteiten op de agenda hebben staan:

Chris Dinjens

HR Webinar ‘Agile Rollenhuis’ met Chris Dinjens (21 januari)
Nu organisaties continu en steeds sneller veranderen, wijzigen ook functies van medewerkers dag-in-dag-uit. Er komen gave projecten bij, andere taken vallen af. Echter zit het aloude statische functiehuis in de weg om de dynamiek van steeds veranderende rollen in organisaties overzichtelijk te houden en talent van medewerkers echt te benutten.

Dus werk aan de winkel voor HR-innovatie. In de zomer van 2019 kwam Chris Dinjens in aanraking met het ‘Model van Baarda’, en alles viel ineens op de juiste plek om bovenstaand probleem te tackelen.

Wil jij dus weten hoe je een helder (Agile) Rollenhuis kunt bouwen waarin de toegevoegde waarde van elke medewerker centraal staat en het salaris transparant te koppelen is? Houd onze kanalen dan goed in de gaten, we verwachten spoedig met meer informatie naar buiten te treden.

Sprekers Define Your Happiness

Online event ‘Define Your Happiness’ (4 maart)
Dit online event is bedoelt voor leidinggevenden, HR-professionals, Agile professionals en Chief Happiness Officers en richt zich op the future of work, werkgeluk en samenwerking in het nieuwe normaal.
De organisatie heeft enkele experts rondom deze thema’s weten te strikken, denk hierbij onder andere aan Mo Gawdat (voormalig CEO van Google [X]) en Bruce Daisley (voormalig vicepresident van Twitter EMEA).

De professionals zullen hun ervaring en expertise met jou delen, zodat je antwoorden krijgt op de volgende vragen:
👉 Hoe faciliteer je de werk- en privébalans voor je medewerkers?
👉 Hoe creëer je een betrokken team in de crisissituatie?
👉 Hoe houd je een positieve teamcultuur in stand, zelfs zonder kantoor?
👉 Hoe creëer je een live beleving tijdens online meetings?

Voor het STONE-netwerk is er een exclusieve kortingscode beschikbaar die we dan ook graag met jullie delen:
Wanneer je vóór 1 januari een ticket aanschaft met de kortingscode stone10, krijg je een extra 10% korting op de early bird ticket. Wanneer je na 1 januari een ticket koopt met de kortingscode stone50, krijg je 50 euro korting op een regulier ticket. Let op: dit geldt alleen bij de eerste 100 tickets!

Meer informatie en kaartverkoop via: www.defineyourhappiness.nl.

PSM II training (4/5 maart)
Op 4 en 5 maart organiseren wij, in samenwerking met Scrum Facilitators, een PSM II training in ons eigen House of STONE. De training, die eigenlijk op 17 en 18 december op de planning stond maar door de maatregelen/richtlijnen geen doorgang kon vinden, staat onder leiding van Jasper Alblas (van Scrum Facilitators) en STONE Agile Consultant Remco Poortvliet. Bij de tweedaagse cursus zijn tevens twee examenvouchers inbegrepen.

Wil jij je certificeren met het zeer gewilde PSM II? Houd onze kanalen dan goed in de gaten!

STONE Agile Consultant Remco Poortvliet
Terug naar het nieuws overzicht