Terlissa | Marketing Recruitment | 24 jaar | 2,5 jaar bij STONE | Hoogvliet Rotterdam

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
Wekker… ooooh wacht, een leuke dag voor de boeg!

Ben je een ochtend- of een avondmens?Terlissa - ontbijt
Eigenlijk ben ik geen ochtend, en ook geen avondmens. ’s Morgens heb ik echt 15 minuten snoozen nodig voordat ik mijn bed uitkom.. een vast ritueel tot aan mijn ontbijt, daarna kom ik een beetje tot leven.

In de auto vind ik het leuk om te luisteren naar Radio 538. Vanmorgen hoorde ik Peter Pannenkoek op 538 zeggen “Jullie hebben toch wel de moeilijkste job… mensen met een ochtendhumeur aan het lachen maken”. Ik heb niet echt een ochtendhumeur maar inderdaad zit ik vaak lachend in de auto naar de radio te luisteren. Aangekomen op kantoor ben ik dan de vrolijkheid zelve.

Ik kan ook wel zeggen dat ik alles uit mijn dag haal. ’s Avonds ben ik ook wel echt uitgeput. Om 23:00 uur gaan mijn luikjes dicht. Het grappige is wel dat ik in het weekend niet kan uitslapen… ik vind het zo zonde van mijn dag en wil alles er uit halen wat er in zit. =)

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?
Vandaag ben ik niet aanwezig geweest op het kantoor van STONE, ons thuis. Samen met collega Ellen ben ik namelijk naar een cursus geweest. Cursus “Creatief vacaturetekst schrijven” bij Voortekst.

Terlissa - dag vanIMG-20170914-WA0007_1

 

 

 

 

 

 

De locatie waar deze cursus gehouden werd, was alleen al creatief en inspirerend ingericht. Ik heb er veel geleerd en veel kennis mee naar huis genomen. Dit ga ik dan ook zeker toepassen bij STONE. Deze vacatureteksten zijn belangrijk, niet alleen voor het vinden van de juiste match met de vacature en het bedrijf, maar ook voor marketingdoeleinden. Het zorgt voor een bepaalde uitstraling naar buiten toe. Hoe beter een vacaturetekst, des te sneller de juiste match en des te blijer is onze contactpersoon.

Wat is het opmerkelijkste/bizarste wat je vandaag hebt meegemaakt?
Vandaag heb ik inderdaad iets bizars meegemaakt. Of nou ja… ik vind het best wel bizar en ben er ook 10 minuten perplex van geweest. Onderweg naar Almere stonden we in de file. Super veel auto’s om ons heen natuurlijk. En op een gegeven moment zag ik Ellen (bijrijder) naar links kijken met een raar gefronst gezicht… “Uh Terlis… wat gebeurt er nou naast je??!” Kijkend naar links zag ik een man uitgebreid naar mij zwaaien. Mijn eerste gedachte was “wat is hier aan de hand, wie zijn deze **”. Ik keek nog eens goed en herkende een oud studiemaatje. Ik was hem al eerder in de file voorbij was gereden en hij had mij herkend. Dat is toch bizar dat je tussen de duizenden mensen precies bij die ene die je kent naar binnen kijkt!

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje wat je ontvangen hebt?
Het eerste whatsappje wat ik ontvangen heb was heel toevallig ook van Ellen. Het bericht luidt “Nooooooo sport tas vergeten :’( “

Op IMG-20170817-WA0003de donderdag na werken gaan Ellen en ik nog even sportief doen. Samen gaan we dan een stukje hardlopen. We zitten nu aan de 5 km in de 30 minuten. En we blijven onszelf uitdagen! Ik vind het heerlijk om na het werk gelijk even een stukje te gaan hardlopen, ik kan zo de file omzeilen en als ik thuis ben hoef ik niet meer het huis uit. De andere dagen ga ik namelijk in de file (het valt allemaal wel mee van STONE naar huis hoor 😉 ) naar huis, dan de keuken in en aan tafel, omkleden en op weg naar de Crossfit box. Dus zo’n stukje hardlopen direct na het werk vind ik wel een uitkomst. Oh, en.. zo langs het water lopen is natuurlijk heerlijk ontspannend!
Btw. Dat Ellen haar sportkleding was vergeten was helemaaaaaal niet erg… het regende namelijk keihard!

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?
Deze avond stond er echt iets lekker op het menu. Ik heb dit recent ontdekt in de Allerhande en het is zeker een blijvertje nl. Cannelloni met geitenkaas.Screenshot_20170918-114738

Ik probeer dagelijks nieuwe recepten uit. Dat vind ik echt leuk om te doen! Het resultaat is niet altijd een succes. Dat ligt meestal niet aan de uitvoering maar aan mijn smaak. Smaak is natuurlijk voor iedereen verschillend. Maar over het algemeen gaat het goed en kies ik lekkere gerechten uit. Deze verzamel ik in mijn receptenboekje. Zo kan ik een gevarieerd weekmenu samen stellen elke keer.

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?
Mijn vriend is ook aangeschoven bij de Canneloni en daarna hebben we een reis geboekt! We hadden al een tijdje plannen om in januari een verre reis te maken. De keuze is gevallen op Cuba. CubaWe hebben even gewacht met boeken tot de KLM weekdeals… Deze week was het zover. Alles uitgeplozen en de beste deal in januari gevonden en geboekt. Dat vind ik toch wel een mooie mijlpaal “Mijn eerste verre reis samen met mijn vriend”.

Ben jij misschien al eens in Cuba geweest? Wellicht dat je tips voor me hebt van plekken die ik niet mag missen?!

Terug naar het nieuws overzicht