Raymond Rademaker | Associate | 42 jaar |  3,5 jaar bij STONE 

15-cm-14-3-cm-Auto-Styling-Cartoon-Leuke-Panda-Slapen-ZZZ-Stickers.jpg_640x640Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Eigenlijk voor niets, slapen vind ik niet alleen belangrijk maar ook erg fijn.

Welke keuze heeft de grootste impact op je leven gehad?

Vanuit een financiële functie ben ik overgestapt naar een commerciële baan. Dit heeft niet alleen mijn kennis verbreed, maar ik heb ook mijn passie in mijn werk gevonden.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?

Mijn eerste gedachte was: “Vandaag ga ik er een mooie en succesvolle dag van maken”. Ik bedoel daarmee dat je de dingen die je je hebt voorgenomen om te doen aan het eind van de dag ook echt gedaan moet hebben. Uiteraard hoort succes daar ook bij.  Ik bedenk wat mijn dag mooi en succesvol zal maken en ga daarmee aan de slag. Aan het einde van de dag kijk ik hierop terug. Is alles echt gelukt, wat is mijn succes en wat zijn de verbeterpunten.

Raymond Rademaker

Ben je een ochtend- of een avondmens?

Ik ben meer een avondmens, dat zit ook echt in de familie. Overdag gaat het prima, maar eind van de middag en begin van de avond krijg ik toch altijd weer een soort energyboost.

Wat is het eerste wat je doet als je je collega’s weer ziet?

Onder het genot van een kop koffie vertellen wat je die avond daarvoor hebt meegemaakt. En zeker als er voetbalwedstrijden op tv zijn geweest, ga ik die met mijn collega’s Jeffrey en Edwin nog eens nabespreken.

En hoe sluit je jouw werkdag af?

Raymond RademakerIk sluit mijn werkdag vaak af met een potje darten met één van mijn collega’s. Zo laat je het werk goed los en is je focus even op iets anders gericht.

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?

Afgelopen weekend hebben wij een mooi sportevenement met 125 relaties gehad. Wij waren namelijk aanwezig bij de eerste wedstrijd van Excelsior. Zij speelde tegen Fortuna Sittard. Ik heb genoten deze dag. Het leukste wat ik gedaan heb vandaag is dan ook om mijn relaties te bedanken voor hun aanwezigheid. Van de positieve reacties krijg je extra energie.

Van welk moment heb jij vandaag geleerd?

Door goed naar anderen te luisteren en daar je voordeel uit te halen. Als voorbeeld: we hebben vandaag een presentatie gehad over de resultaten en de bewegingen van alle marketingactiviteiten. Vanuit hun expertise kan ik weer leren. Het versterkt mij in mijn business.

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?

Vandaag ben ik begonnen met sportvasten. Op het voedingsschema stond een kop groentesoep. Ik heb een zware blessure achter de rug. Door deze blessure heb ik een tijd niet kunnen sporten. Nu wil ik een goede start maken om weer fit te worden.

Wat is jouw favoriete oneliner?

227385_10150247559932463_108605392462_8641864_585019_n_largeEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Als we niet meer kunnen lachen dan wordt het leven wel heel saai. Mijn collega’s zullen mij in deze oneliner ook echt herkennen.huisinspectie1

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?

Toevallig heb ik vanmiddag een bezichtiging van een mogelijk nieuw huis op het programma staan. Daarna nog een uurtje sporten, gevolgd door een kop koffie met mijn familie.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht