Patrick Baron | Associate | 43 jaar | 3 jaar bij STONE

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?max

Formule 1! Ik zet mijn wekker om de races “LIVE” te kijken op ZIGGO. Zeker nu Max Verstappen meedoet. Vroeger deed ik dit ook al toen Verstappen Sr. en mijn race held (7- voudig wereldkampioen) Michael Schumacher nog fantastische baangevechten hielden. “There can be only 1”.

Wat is jouw favoriete uitspraak?

tompouceBij STONE eten we regelmatig taart en borrelen we graag iedere vrijdag met elkaar (klanten & kandidaten) om de werkweek te vieren. Deze week (12 maart) is Peter Calje 51 jaar geworden. Om de vrouwelijke collega´s gerust te stellen dat deze extra taart-calorieën totaal niet schadelijk zijn is mijn uitspraak: “Van 100 gram taart kan je onmogelijk een kilo aankomen”.

Welke keuze heeft de grootste impact op je leven gehad?whatdoesnotkill

Ik weet niet of het een keuze was, maar als gezondheid niet zo vanzelfsprekend meer is als dat je altijd had gedacht, dan heeft dat impact op de keuze en de beleving van momenten. Vooral met wie (mijn 2 kinderen, ouders, zus en een handje vol mensen waar ik vreselijk veel om geef) en hoe vaak. Dat zijn dan de momenten die van rechts komen, de rest komt dan later wel. “What doesn’s kill you, only makes you stronger”.

Wat was de uitdaging van vandaag?

Uitdaging voor vandaag was op tijd mijn Vlog en tekst aan te leveren bij mij collega Terlissa van afdeling marketing….! Sorry Terlissa, was iets te laat.

Wat doe ik om chaos te voorkomen?

Haha, daarvoor gebruik post-it blokjes in alle kleuren om mezelf aan belangrijke taken te herinneren. Het is in dit 3.0 digitale tijdperk nogal een prehistorisch werkwijze, maar ik wil graag dingen tastbaar maken. Print graag CV’s van kandidaten uit om daar op te schrijven en belangrijke werkervaringen met een markeerstift te kunnen highlighten. “Never change a winning team”.

Post-itsstift

 

 

 

 

 

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht