Lyanne van ’t Zelfde | IT Recruiter | 1,5 jaar bij STONE

Wat vind je het leukste aan het werken bij STONE?
Niets is leuker dan een business en relaties opbouwen en samen resultaat neer te zetten en dit doen we bij STONE IT. Met mooie klanten, exclusieve opdrachten en leuke collega’s.

Waar ben je momenteel druk mee bij STONE?
Samen met Wouter ben ik bezig met het opzetten van een IT afdeling bij onze mooie internationale opdrachtgever. Elke week hebben we hiervoor 6-8 geschikte kandidaten nodig, dus je begrijpt dat ik daar best druk mee ben. Een mooie uitdaging en het is superleuk om steeds weer de juiste match te maken. Ik ken de opdrachtgever inmiddels goed, de IT oplossing waaraan ze werken is letterlijk grensverleggend, dus ik ren graag iets harder voor hun. #samen #tof

Waar mogen we jou voor wakker maken?
Niet, daar word ik echt níet blij van.. Tenzij het een droom is die uitkomt: 1 miljoen op de bankrekening, nieuwe CLA voor de deur of een date met Leonardo DiCaprio hahaha

Hoe sluit je jouw dag af?
In de auto met Spotify, lekker meezingen of met de Storytel app. Vaak word ik nog gebeld door kandidaten, dan gaat het werk even door, of collega’s, wat weer gezellig is.

Wat is het eerste whatsapp berichtje dat je vandaag verstuurd hebt?
Haha, niets bijzonders zie ik, wel weer typisch voor mijn dochter. Merel was haar jas vergeten bij een vriendje, dus met de moeder geappt dat ik hem vanmiddag kom ophalen.

Leuk dat je mijn verhaal gelezen hebt en het filmpje van mijn dag gezien hebt!

Terug naar het nieuws overzicht