Luuk van Sluisveld | Business Unit Manager | 5 maanden bij STONE

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Ik kan nu natuurlijk zeggen voor een interim vraag of behoefte, maar aangezien ik niet per se heel veel nachtrust nodig heb (doordeweeks slaap ik meestal zo’n 6 uurtjes) benut ik deze liever gewoon volledig met slapen.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
‘We mogen weer’, vrijwel meteen gevolgd door ‘koffie!’

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Beiden. Ik kan echt goed vroeg opstaan (zie filmpje) en ben over het algemeen ook meteen vol energie (weliswaar dus met behulp van koffie). In de zomermaanden wil ik nog wel eens om 5.30u gaan hardlopen, maar ik besef dat dat wellicht best bijzonder is… Ook ’s avonds ben ik graag nog actief, ofwel om te sporten ofwel om te quality timen met mijn lieftallige wederhelft. Na een lange werkdag kan ik meestal toch niet vroeg slapen.

Wat is jouw favoriete oneliner?
Het is niet echt een oneliner die ik gebruik, maar ik geloof oprecht wel in ‘pluk de dag’ of ‘Carpe Diem’. Alles uit de dag en uit het leven halen wat erin zit. Dat betekent voor mij persoonlijk hard werken, maar ook genieten op de momenten dat het kan. Verder vind ik het af en toe leuk om de uitspraak te gebruiken dat ‘druk relatief is en een keuze’. Mensen roepen alsmaar standaard dat het druk is, terwijl daar best wat interpretatie bij komt kijken.

De dag van LuukWat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Een beetje samenhangend met het ‘druk zijn’ geloof ik dat je zelf de mate van chaos in je dag of werk bepaalt. Er wordt gezegd dat ik licht autistische trekjes heb, maar ik noem dat gewoon gestructureerd. Ik bedoel: iedereen doet toch op deze manier boodschappen…?

Wat was vandaag jouw succes moment?
Vandaag heb ik met mijn team de koppen bij elkaar gestoken en onze focus voor de komende periode bepaald. Tevens hebben we een overlegstructuur ingericht en concrete acties door gepland. Bovendien zijn de eerste concrete aanvragen voor medior rollen al binnen, dus we zijn lekker op weg!

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht