Kevin Jumelet | Marketing & Recruitment support | 23 jaar | 1 jaar bij STONE

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor een vakantie kan je mij altijd wakker maken en het liefst zo ver mogelijk. Verder kan je mij natuurlijk ook wakker maken voor het gezellige Recruitment uitje aan het einde van het jaar.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
Dat er een leuke dag voor de boeg stond (Teamuitje Recruitment). Deze dag kreeg alleen een onverwachtse wending. In het filmpje zie je precies wat er gebeurde.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ik ben echt een avondmens. Er is af en toe niets lekkerder dan rond een uurtje of 8 de joggingpak aan te trekken en heerlijk op de bank luieren.

Wat was het leukste moment wat je vandaag hebt meegemaakt?
Een leuk moment was de terugrit van het ‘teamuitje’ met Daniëlle naar STONE. Daniëlle liet mij haar favoriete nummers horen en ik moet eerlijk toegeven dat zelfs mijn heupen er van gingen bewegen.

Wat is het eerste wat je doet als je je collega’s weer ziet?
Het gebruikelijke; Goedemorgen, hoe was je weekend?

En hoe sluit je jouw werkdag af?
Om een werkdag goed af te sluiten speel ik graag een potje darts en dan natuurlijk het liefst tegen Marc, Jordy of Raymond, want dan weet ik dat ik met de winst naar huis kan.

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?
Vandaag mijn avond ingevuld met een voetbaltraining. Ik speel bij de amateurs van Sparta en daarbij ben ik verplicht om drie dagen in de week te trainen.

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Ik noteer alles en gelukkig werken wij hier bij STONE nauw samen en weten wij ook van elkaar (Marketing + Recruitment) wat er gedaan moet worden.

Van welk moment heb jij vandaag geleerd?
Stop nooit iets in je mond, wat je niet kent 😉 . Zelf heb ik ook een notenallergie en ik weet dus hoe vervelend het is om een allergische reactie krijgen.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht