Jordy Bouwer | Marketing Support | 23 jaar | 6 mnd bij STONE

Met wie hebben we het genoegen?

Mijn naam is Jordy en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Spijkenisse en studeer momenteel nog. Het is voor mij een bijzondere week, want dit is officieel mijn eerste week als werknemer van STONE. Ik heb de afgelopen 5 maanden stage gelopen bij STONE en tot mijn genoegen mag ik hier in de toekomst twee dagen per week blijven werken naast mijn studie.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Liever gewoon niet. Het lukt je waarschijnlijk ook niet, maar als het dan toch lukt het liefst met wat lekkers te eten.

Wat was jouw eerste gedacht toen de wekker ging?

Oops… Dacht ik. Ik was wat aan de late kant wakker vanmorgen, maar uiteindelijk wel ruim op tijd op kantoor.

Ben je een ochtend- of een avondmens?

Ik ben alles behalve een ochtendmens. Ik heb even nodig om op te starten en daar horen een aantal hulpmiddelen bij zoals een goed kopje koffie. Als het ochtendritueel achter de rug is, dan ben ik klaar om uit huis te gaan. Onder het genot van goede muziek reis ik naar m’n werk en dat zorgt ervoor dat ik net voor dat ik binnenstap van mijn ochtendhumeur af ben.

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?

Vandaag is een andere dag als anders. Mijn collega’s hebben een cursus en ik had de taak om het fort te bewaken. Ik moest zelf denken aan die reclame van Tempo Team “Best druk, in je eentje”. Op een dag als deze is het een beetje aanpoten en zorgen dat iedereen netjes te woord wordt gestaan.

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje wat je verstuurt heb?

Dat was naar mijn collega Edwin. Hij gaf aan dat er weer een nieuwe rol online staat, zodat ik weet dat mensen gaan bellen voor deze nieuwe rol. Mijn vraag naar hem was of ik verder iets kon doen voor deze nieuwe rol.

En hoe sluit je jouw werkdag af?

Ik ben nog al een muziekliefhebber, dus zodra ik in de auto zit en er een steengoed album op staat ben ik klaar om de dag af te sluiten.

Wat was de uitdaging van vandaag?

De inhoud van de uitdaging was simpel, maar de uitvoering wat minder simpel. Zoals hierboven aangegeven was ik vandaag alleen, dus het beantwoorden van de telefoontjes was de grootste uitdaging, maar het is gelukt om iedereen netjes te woord te staan.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht