John Verhorst | Associate | 31 jaar 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?cafe-americano
Ik heb liever dat je me ’s nachts gewoon laat slapen. Als je me dan toch wakker moet maken, laten we dan beginnen met een goede kop koffie, daarmee is je kans van slagen ook gelijk een stuk groter. Voor mij een Caffè Americano alsjeblieft, zonder suiker.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
Ik werd vanmorgen een paar minuten voor mijn wekker wakker, zo rond 5.50. Volgens mij was de eerste gedachte ‘eens kijken hoe laat het is..’ en vervolgens ‘dan kan ik er net zo goed maar alvast uit gaan..’

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ondanks dat het opstaan soms wat pijn doet, ben ik wel echt een ochtendmens. Dat is overigens volledig aangeleerd gedrag, zo’n beetje het eerste wat ik mezelf heb aangeleerd toen na mijn studententijd het ‘echte’ leven begon. Mijn wekker gaat bij voorkeur rond de klok van 6, zodat ik even voor 7 in de auto kan zitten. Ofwel naar kantoor, ofwel naar de sportschool. Ik vind het prettig om mijn dag vroeg te beginnen, het geeft me de tijd om de dag te plannen en bijvoorbeeld al wat mail te verwerken voordat de rest van Nederland aan de werkdag begint. Bovendien vermijd ik op deze manier de files, ik vind het zonde van mijn ochtend om stil te staan.

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?C9XGDDrUMAIrk5v
Ik heb vandaag een hele leuke dag gehad. Eerst samen met mijn collega’s van Sales een uurtje gebeld en een aantal interessante afspraken gemaakt, daarna heb ik een erg leuk gesprek gehad met een oude bekende én een kop koffie gedronken met een nieuwe contactpersoon bij één van mijn opdrachtgevers. Voor mij is dat één van de leukste aspecten aan mijn baan, iedere dag krijg ik de kans om nieuwe mensen te leren kennen. De middag stond voor mij in het teken van het vinden van die ene interim professional, die speld in de hooiberg om het zo maar te zeggen. Ik vind dat mijn collega’s van recruitment daar voortreffelijk in geslaagd zijn, nu nog even afwachten of de opdrachtgever net zo enthousiast is.

En hoe sluit je jouw werkdag af?
Daar waar het begin van de werkdag over het algemeen redelijk gestructureerd verloopt, is het einde iedere dag weer een verrassing. De planning is altijd weerbarstig: hoe goed ik mijn dag ook voorbereid, er is altijd wel dat ene mailtje of telefoontje dat alles weer anders maakt. Een hulpvraag, een potentiële kans of een meeting die last-minute wordt verplaatst. Ik geniet daar overigens van, een baan waarbij ik aan het begin van de dag al precies weet hoe alles gaat verlopen zou niets voor mij zijn. De eerste dag lijkt me heerlijk, maar daarna zou de verveling snel toeslaan.Actions-mail-mark-task-icon

Wat ik wel iedere avond als ik thuis kom doe is even controleren of ik nog taken heb openstaan die er om wat voor reden dan ook bij ingeschoten zijn. Afhankelijk van de taak en het tijdstip is het dan even overwegen of het alsnog moet gebeuren of nog wel een dag kan wachten. Vandaag valt het alleszins mee, hoewel die STONE PAPER waar ik al een paar dagen over nadenk nog niet echt lekker van de grond komt. Maar goed, morgen weer een dag.

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?
De afgelopen dagen zijn vrij druk geweest, het boodschappen doen is er daardoor enigszins bij ingeschoten. Voor mij altijd een mooi excuus om buiten de deur te eten, in dit geval met een deel van mijn schoonfamilie. Ik ben gek op hamburgers, in dit geval een cheeseburger met bacon.

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Alles valt of staat voor mij bij de juiste voorbereiding, mede daarom vind ik het ook fijn om vroeg op kantoor te zijn. Dan is er nog weinig afleiding en kan ik rustig mijn plan van aanpak voor die dag maken. Even de belangrijkste aandachtspunten onder elkaar in het notitieboekje dat ik ook gebruik voor mijn aantekeningen en gespreksverslagen. Dat heb ik altijd bij de hand, waardoor het aan het einde van de dag ook weer makkelijk na te gaan is in hoeverre ik in mijn opzet ben geslaagd.

Wat was vandaag jouw succes moment?
Die ene interim professional die ik aan het einde van de middag sprak, ik weet zeker dat mijn klant net zo enthousiast is als ik. Voor mij is dat wel een ultiem succesmomentje, als de gezamenlijke inspanningen met recruitment zicht uitbetalen. Hoewel ik daar natuurlijk gelijk bij moet zeggen dat het nóg beter voelt als de interimmer ook gaat starten en alle verwachtingen weet te overtreffen. Maar first things first in dit geval. Laten we er alles aan doen om die succesvolle opdracht het succes moment voor een andere dag te laten zijn.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht