Edwin | Partner | 45 jaar | 4 jaar bij STONE | Schiedam

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Nergens voor. Als wat oudere papa met twee jonge kinderen (Julian 4 en Lise 2) is het de laatste jaren qua slapen best een uitdaging geweest. En dat met het tegelijkertijd opzetten van STONE. Beide passies die me overigens ook veel liefde en energie opleveren. Maar mijn nachtrust koester ik waar ik kan.

IMG-20171221-WA0005Welke keuze heeft de grootste impact op je leven gehad?

De keuze om samen met Marleen voor kinderen te gaan. Nooit gedacht dat je leven zo zou veranderen. Het cliché dat je er heel veel voor terug krijgt is ontegenzeggelijk waar natuurlijk, maar het zijn best pittige tijden geweest, zeker in combinatie met twee drukke banen van de ouders. Aan de andere kant zijn het de twee grote passies in mijn leven.

Wat heeft het je gebracht?

Heel veel liefde. Maar ook verantwoordelijkheidsgevoel. Ik heb mijn hele leven met de dag geleefd, vooral genoten en dingen gedaan die ik graag wilde doen. Niet zozeer bezig met de dag van morgen. Toen Marleen zwanger werd van Julian dacht ik als eerste “OK“, maar nu moeten we wel zorgen dat dat kereltje straks een goede toekomst kan hebben.

 Ben je een ochtend- of een avondmens?

De dag van EI( sport)

Zeker geen ochtendmens, ik moet altijd even op gang komen. En een goede kop koffie drinken. Dus dan kies ik sowieso voor de avond. Al is het wel zo dat wij in 2017 met enkele STONE collega’s hard aan het sporten geslagen zijn. Dat doen we dan soms al om 7.15 uur. Dat helpt wel enorm met het opstarten. En het is goed voor het lichaam en de geest, maar natuurlijk ook het STONE team-gevoel en elkaar een beetje aansporen. Want een bedrijf opbouwen is best topsport hoor.

 

Wat is het opmerkelijkste/bizarste wat je vandaag hebt meegemaakt?

Binnen een uur tijd ben ik drie keer gebeld door klanten over de uitslag van een interim procedure. Wij streven met ons team naar een ratio van 2 uit 3 (we hebben altijd veel concurrentie) en ik was dus tevreden geweest met een score van 2. Ze mochten alle drie starten, dus ik was wel even uitzinnig en mocht drie kandidaten blij maken. Dat was echt wel bijzonder. Natuurlijk hebben we het ook nog even met de collega’s en klanten gevierd aan de bar, want een plaatsing bij STONE doen we nooit alleen, er zijn altijd meerdere mensen betrokken van Recruitment, Sales en Marketing. Die samenwerking maakt ons succes!

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje wat je verstuurd heb?whats app

De eerste was een succes-wens aan een interim kandidaat die om 8.00 uur al op gesprek moest bij onze opdrachtgever IHC. De laatste is aan collega Dene die vanaf haar vakantie-adres in Spanje nog hulp aan me vroeg voor haar interim aanvraag van Manager SSC. “Edwin, ken jij nog mensen voor deze klus?”…. (Inmiddels is bekend geworden dat de kandidaat bij IHC gaat starten overigens, Red.)

hollandsepotWat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?

Echt Hollandse kost; vlees, aardappels en twee verse groenten.

Wat was de uitdaging van vandaag?

Julian en Lise op tijd aangekleed krijgen en in de auto, plus afgeleverd op opvang en school (30 minuten vertraagd)

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?

Onbelangrijke zaken uitstellen. Zaken delegeren (mijn collega’s worden soms gek van me). Reminders in mijn telefoon zetten om zaken niet te vergeten.

 

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht