Dennis Klijn | Business Consultant Technology | 3 maanden bij STONE

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Als het je lukt om mij wakker te krijgen dan is dat al een hele prestatie. Maar dan gaan we toch voor het cliché antwoord; lekker en vooral veel eten.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
Snooozzeeenn

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Zoals het antwoord hierboven al verklapt ben ik niet echt een ochtendmens. Vroeg opstaan is geen probleem, maar dat in combinatie met te weinig slaap kan soms voor een klein humeur zorgen. Gelukkig merkt daar niemand iets van want na 1,5 uur reizen ben ik vaak topfit.

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?
Vandaag zijn we gaan kijken bij verschillende panden in Eindhoven voor de nieuwe vestiging. Een prachtige ontwikkeling en ontzettend leuk dat je er actief bij betrokken bent. Een mooie stap naar succes!

Wat is jouw favoriete oneliner?
Liever een blauwtje lopen dan een groentje blijven. Dus met andere woorden durf fouten te maken en leer hiervan.

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje dat je vandaag verstuurd heb?
De eerste was richting mijn collega Luuk van Sluisveld om af te stemmen of de locatie van de bezoekafspraak wel correct was. Belangrijk natuurlijk dat we wel beide op de juiste locatie aan komen.
De laatste was een vraag aan een STOWN’er hoe zijn eerste werkdag was gegaan.

En hoe sluit je jouw werkdag af?
Meestal ga ik rechtstreeks vanuit het werk richting de sportschool om even het hoofd leeg te maken. Daarna een lekker hapje eten en als afsluiting de voetjes omhoog en een serietje kijken op Netflix.

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Vooral in gesprek blijven met collega’s en relaties. Communicatie is voor mij de KEY in dit vak en daarom werk ik het liefst ook op kantoor waar de lijntjes kort zijn en je snel kan schakelen. Door een open communicatie weet iedereen wat hij/zij van jou kan verwachten en verloopt de dag vaak een erg gestructureerd.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht