Dene Damen-Sorensen | Business Manager Finance & HR | 4 jaar bij STONE

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor Pekingeend, dat vind ik zo lekker!! En pannenkoeken, dat blijf ik lekker vinden!

Welke keuze heeft de grootste impact op je leven gehad?
Cliché natuurlijk maar de geboorte van mijn twee dochters Alicia en Rosalia.

Wat heeft het je gebracht?
Moeilijke vraag! Het heeft mij heel veel gebracht, de liefde die je voor je kinderen voelt. Ik vind het alleen af en toe beangstigend dat je niet langer alleen verantwoordelijk bent voor je eigen leven maar nu ook voor twee kleine meisjes waarbij je natuurlijk hoopt dat alles voorspoedig gaat en ze een mooi leven tegemoet gaan!

Wat was jouw eerste gedacht toen de wekker ging?
Lekker het is weekend, ik hoef niet te haasten en het is herfstvakantie dus geen school volgende week! Vandaag gaan we met zijn allen naar Ouddorp!

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ik ben echt een avondmens, als het aan mij ligt ga ik laat naar bed maar helaas hou ik dat niet meer vol je kan wel merken dat ik geen twintig meer ben 😊

Het ritme van de Spanjaarden past beter bij mij, lekker tussen de middag uitgebreid lunchen dan een siësta en avonds rond 22.00 weer aan tafel en dus ook later naar bed!

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje wat je verstuurt heb?
Naar mijn schoonmoeder dat we rond de lunch in Ouddorp zijn.

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?
Vandaag eten we bij mijn schoonouders in Ouddorp, mijn schoonmoeder kan super lekker koken en bij de Sorensens houden ze net als ik erg van lekker eten en drinken.  Er staat wild op het menu voor vanavond!

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?
We zijn graag op zaterdag naar Ouddorp want op zondag is alles dicht. De meisjes vinden het super om naar het strand te gaan of de geitenboerderij of gewoon naar de speeltuin waar ze al een miljoen keer zijn geweest 😊.

 

 

 

 

Van welk moment heb jij vandaag geleerd?

Dat het prima is om hard te werken maar dat vrije tijd en tijd doorbrengen met  je familie kostbaar is en dat je daarvan moet genieten! Opladen in het weekend en dan maandag weer fris naar STONE!

Leuk dat je mijn filmpje en mijn verhaal gelezen hebt. Mochten we nog niet gelinked zijn, dan nodig ik je graag uit! LinkedIn Dene Damen

Vind je het leuk om ook de verhalen van mijn collega’s te kijken? Klik dan op Nieuws.

Hopelijk tot snel!

Terug naar het nieuws overzicht