Daniëlle Noteboom | Manager Recruitment | 41 jaar |  2,5 jaar bij STONE

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?Daniëlle Noteboom
Een vakantie naar een land waar de zon schijnt, de stranden wit zijn en de zee blauw. Waar het eten lekker is en de mensen vrolijk zijn. You can wake me up anytime, anyplace!

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Geen idee meer…Sinds de geboorte van mijn zoontje is ieder uurtje slaap er 1! Maar als ik moet kiezen zou ik eerder zeggen een avondmens. Iedere ochtend weer stap ik altijd nèt te laat mijn bed uit. Ik laat de wekker zeker 3x snoozen en ik vind het heerlijk als de kleine daarna nog even met zijn warme lijfje in mijn bed kruipt om te vertellen waar hij over gedroomd heeft. Voordat ik het weet moeten we rennen en vliegen om te zorgen dat hij op tijd op school is en ik op tijd op het werk. Ik woon nog geen 10 minuten van STONE af maar kan het regelmatig presteren om toch als 1 van de laatsten aan te komen. Geen eigenschap waar ik trots op ben!

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?
Er is zelden een dag dat ik het niet leuk gehad heb bij STONE. Dat klinkt misschien heel klef, maar zo is het echt. Het is lekker om met het team keihard te knallen op een opdracht en aan het einde van de dag achterover in je stoel te hangen en trots te zijn dat we het wederom gefixt hebben. Als kers op de taart regelen onze sales collega’s vervolgens een lekker drankje en een chipje (als ze in een goede bui zijn ;-)).

Wat is het eerste whatsapp berichtje dat je vandaag verstuurd hebt?
Dat was vanochtend een foto van mijn zoontje (4 jaar). Ik mocht een uurtje meedraaien in zijn kleuterklas en heb lekker mee staan klappen op het ‘hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’. Natuurlijk ook veel foto’s en filmpjes gemaakt hoe het er aan toe ging. Jawel…Schuldig: Ik ben zo’n moeder die dan daarmee meteen haar hele familie spamt op de whatsapp.

Daniëlle Noteboom

Wat is het eerste wat je doet als je je collega’s weer ziet?
Koffie….Eerst veel koffie drinken (nouja eigenlijk Cappuccino)…Maar verder kan er nog wel een goedemorgen vanaf hoor haha…

En hoe sluit je jouw werkdag af?
Met het recruitmentteam staan we even stil bij wat er gedaan is en waar we de volgende ochtend mee beginnen.

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?
Als werkende moeder heb ik weinig vrije tijd! Maar vanavond heb ik wèl zo’n zeldzaam moment. Dan mag ik namelijk op de stoel van de schoonheidsspecialiste gaan liggen en dan hoop ik er uiteraard toch zeker 3 jaar jonger weer vandaan te komen.

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Ik hou wel van een beetje chaos, dus ik doe eerlijk gezegd niet zoveel om dat te voorkomen. Op drukke dagen probeer ik wel een beetje orde in de chaos te creëren en dat doe ik, misschien heel ouderwets, door even een lijstje te maken met wat er ècht gedaan moet worden die dag. De rest laat ik lekker op me afkomen.

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht