Caroline | Manager Marketing | 45 jaar | 4 jaar bij STONE | Nieuwerkerk a/d IJssel

Wat is het eerste wat je doet als je je collega’s weer ziet?

croissantOp maandagochtend is dat de STONE lunchboodschappen voor de week uitpakken. Af en toe krijg ik dan van deze of gene een knuffel omdat er weer verse croissantjes zijn of nieuw fruit. Ach geluk zit soms in de kleine dingen. Op andere dagen start ik meteen mijn computer op en pak ik een glas thee. Daarna loop ik even door de analytics van onze website, verzamelen we (met ons marketing team) interessante content voor LinkedIn en onze STONE PAPERS en gaan we verder met de marketing projecten waar we mee bezig zijn. Sinds september loopt Jordy stage bij STONE. Dat is heel facebook 3fijn. STONE is de afgelopen jaren gegroeid in omvang en in aantal uitingen en aanwezigheid op social media. Nu we extra capaciteit hebben gaan we, of beter gezegd Jordy, Facebook ook weer nieuw leven in blazen. Zo kunnen we nog gerichter met een deel van onze doelgroep communiceren.

Wat was de uitdaging van vandaag?

STONE kalender 2018Die uitdaging geldt niet alleen voor vandaag maar voor de komende weken. Halen we al onze deadlines? Hebben we alle kerstmaterialen op tijd in huis? Dus onze kerstkaart, de nieuwe kalender voor 2018 en de kerstpakketten. Maar voor die tijd is ons event STONE@HOME. De naam zegt het al,  dit organiseren we bij ons ‘thuis’. Op deze avond nemen we de stand van zaken door met “onze” ZZP-ers. Met een goed gevoel, een volle buik en een leuke goodie bag gaat iedereen weer naar huis. In de voorbereiding voor dit alles ben ik vandaag bezig geweest met de laatste puntjes op de i voor de kalender van 2019. Na de laatste correctieronde akkoord kunnen geven op de proef. Dus weer wat afgevinkt van de to-do lijst.

Wat is het laatste WhatsApp berichtje dat je verstuurd heb?

Iphone“Telefoon gevonden!” Kinderen en telefoons; niet altijd een goede combinatie. In dit geval was mijn jongste, brugklasser, zijn telefoon uit het oog verloren. Alle hulpprogramma’s zoals Zoek mijn IPhone en Zoek mijn vrienden waren uitgeschakeld. Maar de telefoon bleek gelukkig in de buurt, namelijk in de auto. Vandaar het WhatsAppje naar manlief “Telefoon gevonden”.

Pasta-2Wat staat er op het menu vanavond?

Vandaag mag ik lekker aanschuiven zonder me er (al te veel) mee te bemoeien. Het is een pasta maaltijd. Belangrijkste ingrediënten zijn tomaatjes, Parmezaanse kaas, olijfolie en pijnboompitten.  Hier en daar op maat gemaakt voor een gezinslid. Met kinderen in de tienerleeftijd (12, 15 en 17) is elke maaltijd anders. We treffen elkaar slechts 2 van de 7 dagen tegelijk aan tafel. De rest van de week moet er of iemand werken, dan wel sporten of naar muziekles.

Hoe heb jij je vrije tijd vandaag ingedeeld?

rode wijnVrije tijd?  Welke vrije tijd? Ha ha; een gezin met 3 kinderen is altijd lekker druk. Ook, of juist nu, ze ouder worden. Na het avondeten is het vaak nog even overhoren of ander huiswerkproblematiek. Vervolgens de dag afsluiten met de jongste. Kan hij weer even landen en rustig slapen. Dan nog een momentje lekker bij de haard met een kopje thee of glaasje wijn.

Wil je weten hoe de dag van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

 

Terug naar het nieuws overzicht