Bewar Kasim | Business Manager IT | 3 maanden bij STONE

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Voor noodgevallen. Ik hecht veel waarde aan mijn slaap. Ik slaap kort, dus die paar uurtjes zijn dan heilig.

Wat was jouw eerste gedachte toen de wekker ging?
When you snooze you lose. Je bed uit en koffie.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Ik ben het gewend om zowel in de ochtend als in de avond te presteren.

Vertel, wat heb je zoal gedaan dit daggedeelte?

Vandaag startte ik de dag met mijn IT-team. We komen elke ochtend bijeen om de prioriteiten van de dag te bespreken en om te kijken waar we elkaar bij kunnen helpen. Het is erg effectief!

Vervolgens ben ik mijn administratieve taken gaan uitvoeren en daarna ben ik mijn auto ingestapt om een aantal klanten te bezoeken. Verder heb ik overleg gehad met mijn collega’s over een aantal campagnes die we aan het opstarten zijn. ’s Avonds ben ik lekker een potje gaan voetballen.

 

Wat was het leukste wat je vandaag gedaan hebt bij STONE?
Ik vind verschillende componenten leuk bij STONE. De 2 componenten die vandaag op een gedeelde eerste plek staan zijn; het bezoeken van klanten en het samenwerken met mijn collega’s.

Wat is het opmerkelijkste/bizarste wat je vandaag hebt meegemaakt?
Dat ik niet gestoord ben met vragen over de techniek bij ons op kantoor. Normaliter is er altijd een vraag over iets IT technisch. Ik vind het leuk om mijn collega’s daarbij te helpen, want dat zet mij ook weer aan het denken.

Wat is het eerste/laatste whatsapp berichtje wat je verstuurd heb?
In de STONE-groepsapp heb ik mijn eerste berichtje van de dag getikt: Collega’s, vandaag ben ik aan het filmen voor “de dag van”. Het ziet er misschien gek uit, maar dat ben ik natuurlijk ook. Iedereen straks op tijd, dan kunnen wij ook strak beginnen aan een mooie en productieve dag. Tot zo.

Wat is jouw favoriete oneliner?
Work hard, play hard!

Wat is het eerste wat je doet als je je collega’s weer ziet?
Ik geef hen een box of schud ze de hand. Een begroeting is natuurlijk wel op zijn plaats.

En hoe sluit je jouw werkdag af?
Ik leeg mijn mailbox. De mailtjes / taken die nog gedaan moeten worden laat ik openstaan op mijn laptop, de rest berg ik op. Zo neem ik geen werk mee naar huis en kan ik precies zien wat ik nog moet doen. (Tevens staat het ook in de agenda). Ik klap mijn laptop dicht en ik ga richting huis om snel iets te eten.

Wat stond er vandaag bij jou op het menu als avondeten?
Een mediterrane pasta. Dat is een heerlijke pasta met kappertjes, olijven, knoflookolie en tonijn.

Wat was de uitdaging van vandaag?
Wij hebben een nieuwe IT collega, een STOWN’er. Het was voor mij de uitdaging om hem voor te stellen bij bestaande en nieuwe relaties. Dat doe ik met plezier en het resultaat is dat hij op kort termijn 2 intakes gepland heeft staan. Erg fijn, weer een succesmoment!

Wat doe jij om chaos in je dag te voorkomen?
Zo gestructureerd mogelijk te werken. Taken afvinken etc. Het klinkt misschien kinderachtig, maar voor mij is het erg succesvol om met een strakke agenda te werken. Het liefst een waar ik ook in mag en kan schrijven. Niets is lekkerder dan taken afvinken in de agenda.

Van welk moment heb jij vandaag geleerd?
Vandaag heb ik veel van ons marketingteam geleerd. Zij hebben mij laten zien hoe makkelijk het is om beeld materiaal te knippen en te combineren. Ik denk dat ik mijn filmpje van vandaag ook maar samen met ons marketing team ga doen. Zij zijn hier erg handig.

Ben jij na het lezen en het bekijken van mijn “de dag van…” geïnteresseerd om ook onderdeel te zijn van mijn IT team, zowel als STONE’r en STOWN’er? Ben je benieuwd naar wat het precies is? Klik dan hier voor meer informatie. Uiteraard ben ik ook te bereiken voor al je vragen op 06-25289936

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht