Ellen Joppe | Recruiter | 31 jaar | 4 jaar bij STONE

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?yrk8z8wi1k5d_home_landscape_top_article_630x325

Nou bij voorkeur niet, ik slaap erg graag, maar als je een lekkere chocoladereep hebt dan vind ik het niet zo heel erg (bij voorkeur Tony). Of een goede Sauvignon Blanc, die sla ik ook niet zo snel af.

Wat is jouw favoriete oneliner?1480250311212-337027053

Het zoeken begint pas als je echt niemand kunt vinden. Mijn bijnaam bij STONE is “ de Pitbull”, en dan uiteraard wel in de positieve zin. Ik bijt mijzelf graag vast in de zoektocht naar de ideale Interim Manager, opgeven is in mijn hoofd geen optie. Ik denk dat ik daarom het recruitment vak zo leuk vind, het is elke keer weer een nieuwe uitdaging en het loopt nooit zoals je het in je hoofd hebt zitten. Dit maakt het uitdagend en afwisselend!

En hoe sluit je jouw werkdag af?

creativiteit-hersenenBij voorkeur met een rondje hardlopen, zodat ik even mijn hoofd leeg kan maken en mezelf helemaal kan opladen. Ik doe het nog niet zo lang, een jaar ongeveer en ik had nooit verwacht dat het zo fijn zou zijn. Eigenlijk ben  ik helemaal niet zo sportief, maar ik heb ontdekt dat je door het hardlopen veel nieuwe energie krijgt en dat het ook makkelijker wordt om zaken in perspectief te zien. Je wordt er wat rustiger van, tijdens het lopen krijg je ook vaak nieuwe inzichten en creatieve ideeën en het is gezond!

Wat was de uitdaging van vandaag?

De uitdaging voor vandaag was het vinden van een goede kandidaat voor de opdracht van collega Edwin. De uitdaging hierbij was de snelheid – binnen 1 dag aanleveren + de locatie, namelijk in het Zuiden van het land. Daarnaast ook 2 leuke vacatureteksten schrijven voor op de website en ook de reacties hierop in de gaten houden. En tussendoor ook nog 2 kandidaten gesproken, dus al met al een volle maar erg leuke dag!

Wil je weten hoe de dagen van mijn collega’s er uit zien? Kijk dan snel bij hun Dag van…

Terug naar het nieuws overzicht