Duy Doan in beeld..

Duy Doan, 33 jaar en trots dat hij voor STONE mag werken. Wij liepen een dag met Duy mee.

Bekijk de onderstaande video en luister naar het verhaal van Duy of lees zijn volledige blog die onder de video te vinden is. Veel lees-/kijkplezier!

Ik ben Duy Doan, 33 jaar en vrijgezellig.

Na geboren en getogen te zijn in het (Neder)Weertse, dus Vietnamees met af en toe nog een te bespeuren zachte G en rollende R en een naam die voor velen niet uit te spreken valt, maar dat vergeef ik jullie allemaal 😊.

Zoals velen ben ik ook toevallig, in 2011, de recruitment ingerold en ben er tot op heden in blijven rollen. Ervaring met name binnen Finance & Risk en dat binnen de Banking & Insurance bij MKB’s.

Via Judith Hanck ben ik in 2020 met STONE in contact gekomen en vanaf het eerste moment sloeg de vonk al over, met o.a. een twee uur durende sollicitatie aan de bar met Peter. Die vonk is ondertussen overgegaan in een flink brandend vuur en vanaf 1 april een goed en spannend huwelijk, vanwege de hele Covid19 situatie.

Echter wet men hier de rust te behouden, te focussen op onze expertises en een ieder in zijn / haar kracht te zetten, Ook bij mij heeft dat ervoor gezorgd dat ik mij het afgelopen jaar eerlijk gezegd niet heel druk heb gemaakt.

Persoonlijk was het jaar op sommige vlakken toch iets minder. Zo was het de bedoeling om van de zomer met praktisch de gehele familie hier in Nederland om naar Vietnam te gaan om de familie te bezoeken. Daar staan overigens nog vele mooie dingen tegenover, waarover ik nu niet uit ga weiden.

Kortom, 2020 was ondanks dat toch echt een mooi jaar voor mij. Zo was het voordeel dat ik toen het STONE house kon bewaken en in die periode nog een aantal mensen aan een nieuwe opdracht heb kunnen helpen.

Ook de komende jaren sta ik voor jullie klaar!

Terug naar het nieuws overzicht