Carl Stolk (STONE Technology) in beeld..

Samen met vijf collega’s vormt hij het gezicht van STONE Technology: de 28-jarige Carl Stolk. Sinds het begin van dit jaar is de Dongenaar onderdeel van het team in Best en de keuze voor STONE blijkt voor hem de beste ooit. Wij liepen een dag met Carl mee en spraken hem onder andere over de synergie binnen het Technology team, de invulling van zijn werkdagen en zijn persoonlijke interesses.

Bekijk de onderstaande video en luister naar het verhaal van Carl of lees zijn volledige blog die onder de video te vinden is. Veel lees-/kijkplezier!

Mijn naam is Carl Stolk. 28 jaar en samenwonend met mijn vriendin Marlies. Ik ben woonachtig in Dongen, fanatiek sporter en breng graag tijd door met mijn vrienden en familie.

Carl Stolk
Carl Stolk – Business Development Consultant

Als kleine jongen was ik niet bepaald bezig met hard werken of hard studeren, zoals dat op school werd verwacht. Zoals de meeste vond ik in mijn vroegere jaren de skelter, het schoolplein en later de feestjes een stuk interessanter, dan die toets die ik ook met een 5,5 kon afronden. Als ik terugkijk was ik altijd al een goed gebekt ventje, dat dus niet op zijn mondje gevallen was en maar al te graag de dialoog op zocht met de leraar/lerares.
Deze interessante combinatie van eigenschappen heeft ervoor gezorgd dat ik ieder jaar wel over mocht, maar dat er telkens werd aangegeven dat het ‘’echt beter moest het komend jaar’’. Dat het stukken beter kon, was ik mezelf echt wel van bewust, maar dat het daadwerkelijk beter moest wilde ik nog wel eens zien.

Dit heb ik zo eigenlijk jaren volgehouden tot aan mijn HBO opleiding aan het Avans. Dit waren vakken die mij aanspraken en met name de mondelinge tentamens en de verdedigingen vond ik geweldig om te doen. Van jongs af aan wist ik al dat ik de commercie in wilde en voor iedereen om mij heen was dit al vroeg een uitgemaakte zaak. Mijn bijbanen hebben eigenlijk altijd een commerciële inslag gehad en ook mijn eerste werkgever: VOORT(3,5 jaar/technische detachering) was een commerciële functie.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor STONE en voor mij persoonlijk blijkt dit de beste keuze ooit. Ik kan mijn ondernemende karakter volledig kwijt in mijn huidige rol en in de situatie, waarin STONE Technology zich nu bevindt. Na een half jaar kan ik wel stellen dat we een geweldig team hebben, waarin ieder zijn eigen rol pakt en de karakters en kwaliteiten elkaar goed aanvullen.

Ook ik heb mijn mindere dagen, maar over het algemeen stap ik s’ ochtends om 07:00 fluitend in de auto richting Best en kom ik tussen 18:00 en 19:00 weer fluitend thuis. Dit gevoel is ontstaan, omdat wij bij STONE Technology met iets ontzettend moois bezig zijn. Er word namelijk door niemand verzaakt en iedereen voelt de drang en de verantwoordelijkheid om er een succes van te maken.

We leggen op dit moment met een team van zeven man de basis voor een geweldige organisatie, waarin iedereen in zijn kracht wordt gezet, we werken samen met geweldige opdrachtgevers en hebben inmiddels al een serieus aantal medewerkers, daarnaast hebben we een geweldige weerbaarheid getoond na de Corona uitbraak en zijn we gewoon doorgegaan, waar we zijn gebleven namelijk: Mensen naar hun droombaan bemiddelen.

Persoonlijk ben ik bezig met het opbouwen van een klantenkring binnen Gelderland en vanuit mijn ervaringen binnen Voort het team verder helpen.

Samen | Toegankelijk | Ondernemend | Nuchter | Eigen

Terug naar het nieuws overzicht