Ashwin Manna in beeld..

Ashwin Manna, 26 jaar en trots dat hij voor STONE mag werken. Wij liepen een dag met Ashwin mee en spraken hem onder andere over zijn hobby’s,  zijn verantwoordelijkheid binnen het IT en Agile team en zijn persoonlijke interesses.

Bekijk de onderstaande video en luister naar het verhaal van Ashwin of lees zijn volledige blog die onder de video te vinden is. Veel lees-/kijkplezier!

 

Mijn naam is Ashwin Manna, 26 jaar, woon in Leidschendam met mijn lieve vrouw en ben trotse vader van een prachtige dochter. In de vrije uurtjes kijk ik graag naar een voetbalwedstrijd. Daarnaast word ik erg gelukkig wanneer ik samen ben met vrienden en familie.

Na een goede eerste jaar binnen de arbeidsbemiddeling, bij de ManpowerGroup, heb ik in maart dit jaar gekozen om te werken bij STONE. Wanneer iemand mij vraagt hoe ik het hier vindt zeg ik altijd: “ik ben gelukkig dat ik hier mag zijn.”

Er heerst een gevoel bij STONE om samen successen te bereiken, met de nadruk op ‘Samen’. Dit past perfect bij mijn verbindende karakter. Ik krijg enorm veel energie bij het verbinden van mensen en ze te helpen bij hun verdere ontwikkeling.

Zonder te weten wat er in de wereld zou gebeuren en vol goede moed ben ik in maart begonnen. Na een intense en vooral leerzame periode kan ik wel zeggen dat ik mag werken voor een bijzonder bedrijf.

Het IT team waar ik bij hoor bestaat uit een geweldige mix van zeer ervaren en net begonnen collega’s. Samen bemiddelen we niet alleen dagelijks IT professionals in het hoger segment maar helpen we ook onze opdrachtgevers, door met ze mee te denken over haar uitdagingen en doelstellingen. Ook ons Agile Consultancy team levert hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn trots dat we inmiddels voorkeursleverancier voor verschillende opdrachtgevers zijn.

Zelf heb ik de focus op het uitbreiden van mijn klantenkring of “vriendengroep” zoals we dat bij STONE noemen. We behandelen onze klanten namelijk met dezelfde zorgvuldigheid. Verder help ik ons Agile Consultancy label om te groeien en vanuit de business, relevante informatie te delen.

Ben jij benieuwd hoe ik jouw organisatie verder kan helpen met de invulling van IT professionals of het opzetten van een agile cultuur? Schroom dan niet om met mij contact op te nemen.

Terug naar het nieuws overzicht