If something is to good to be true, it probably is. Not this time!

Na een fantastische carrière bij Masters in Finance van een kleine 13,5 jaar is dit een heel bijzondere transfer voor ons. Sinds vandaag – 1 oktober –  versterkt Ron van Zeist ons Finance-team als business-manager.

Ron van Zeist
Peter Caljé, Ron van Zeist en Edwin Ibrisimovic (vlnr)

Zijn opdracht is duidelijk. Optimale STONE-dienstverlening door het  bouwen van een team van stevige en talentvolle Business Controllers die bij onze opdrachtgevers kunnen worden ingezet. STONE zal in de toekomst steeds meer een partner zijn op het gebied van consultancy en de uitvoering van verbeterprojecten in Business Control. Dit doen wij in een mix van de inzet van ZZP’ers en onze eigen medewerkers; onze STOWN’ers. De komende jaren zetten wij hard in op deze STOWN’ers, hoogopgeleide professionals met pakweg 5-8 jaar ervaring, zeer bedreven op het gebied van IT, data en automatisering, dus juist op datgene waar onze opdrachtgevers stevig op inzetten.

Maximale score

Ron was na vele succesvolle jaren, waarin hij betekenisvol heeft bijgedragen aan de groei van Masters in Finance, toe aan een nieuwe uitdaging. Wat deze transfer extra glans geeft is dat dit in heel goed overleg met zijn oud-werkgever tot stand is gekomen. Het werd hem gegund en dat zegt iets over de organisatie en de mensen waarmee hij jarenlang heeft samengewerkt. Een compliment richting Masters In Finance is daarom zeker op zijn plaats!

De komende weken zullen in het teken staan snel up-and-running worden binnen de STONE-organisatie met inbegrip van een spoedcursus 501 op het dartboard. We gaan samen met Ron voor een maximale score! De eerste doelstelling is om met 180 (ja, echt!) werkenden het jaar 2019 uit te gaan…

Heb jij ook interesse in een rol als STOWN’er? Lees meer

Terug naar het nieuws overzicht