STONE versterkt zich met drie nieuwe STONE’rs!

We zijn het jaar uitstekend begonnen met drie nieuwe collega’s !

Team Technology heeft zich versterkt met Dennis Mutsaers. Dennis heeft bij Unique zijn eerste ervaring binnen de arbeidsbemiddeling opgedaan, eerst als recruiter en later in een 360 graden rol. Na 2,5 jaar was Dennis toe aan een nieuwe uitdaging en deze vond hij bij STONE. Ook binnen het tam van Technology zal Dennis een 360 graden functie gaan vervullen. Klik hier om meer over Dennis te weten te komen.

Team Public heeft zich versterk met Minke van de Braak. Minke is gestart met bemiddeling in de zorg bij GrowWork Healthcare. Ook minke had bij haar vorige werkgever eeen 360 graden rol en het ondernemende is er bij Minke met de paplepel ingegoten. Team Public is dan ook zeer verheugd dat zij samen met Minke verder kunnen bouwen aan het label. Klik hier om meer over Minke te lezen.

Team Finance heeft zich versterkt met Leander Verkaik. Leander is gek met cijfers. Hij is servicegericht en zal zorg gaan dragen voor de boekhouding. Facturatie, het beheren van zowel debiteuren als crediteuren zullen zijn voornaamste werkzaamheden zijn. Daarnaast gaat Leander meedenken in de processen en Miranda ondersteunen bij de maand en jaarafsluitingen. Klik hier om meer over Leander te lezen.

Wij wensen Dennis, Minke & Leander veel succes en plezier bij STONE!

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht