Introductie

Voor een internationaal bedrijf in de omgeving van Barneveld zijn wij op zoek naar een Monteur Mechatronica! Heb jij affiniteit met zowel mechanica als elektrotechniek? En heb jij een mbo4-diploma richting werktuigbouwkunde + elektro of mechatronica? Dan kom ik graag in contact met jou om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Organisatie

Binnen de eierindustrie is het bedrijf wereldwijd toonaangevend producent van apparatuur voor het sorteren, het verpakken en het verwerken van eieren. Met het hoofdkantoor in Barneveld, waar de ontwikkeling, productie, verkoop en service van machines plaatsvinden, zijn ze actief in meer dan 60 landen. Als je kiest voor dit bedrijf, dan kies je voor een innovatieve organisatie met een stevige marktpositie. Een gezond en groeiend bedrijf dat in eigen beheer hoogwaardige technische producten ontwerp, ontwikkelt en wereldwijd installeert!

Functie

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag met het bouwen en testen van een complete machine of een machinedeel. Je bent verantwoordelijk voor zowel het mechanische vlak als de besturing hardware (machine bekabeling) en het software matig configureren van de machine(delen). De nadruk komt te liggen op het mechanische gedeelte, maar het is wel van belang elektrotechnisch goed onderlegd te zijn om elektrotechnische storingen zelfstandig op te lossen. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de output en je zorgt ervoor dat het voldoet aan de afgesproken specificaties en tijdigheid.

Functie eisen

 • Je bent in bezit van een mbo4-diploma in de richting van werktuigbouwkunde en elektro of mechatronica.
 • Ervaring in een industriële maakomgeving (machinebouw) is mooi meegenomen. Je mag echter ook een starter zijn als je de juiste opleiding hebt afgerond.
 • Je hebt kennis van E-plan schema’s en 3D-tekeningen.
 • Je hebt affiniteit met zowel elektro als mechanica en bent dusdanig onderlegd dat je op elektrotechnisch vlak storingen zelfstandig op kan lossen.
 • Je toont eigenaarschap in je werk, bent innovatief en werkt samen met je team.
 • Je bent collegiaal ingesteld en komt met enthousiasme ons team op de afdeling Assemblage versterken.
 • Je gaat oplossingsgericht en resultaatgericht te werk.

Aanbod

 • Werken in een internationale en dynamische omgeving;
 • Ervaring op doen en werken met de nieuwste technieken;
 • In dienst zijn bij een vaste werkgever in jouw regio;
 • Werken in diverse teams en aan verschillende projecten binnen 1 organisatie.


Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Collega Dennis Klijn is bereikbaar op 06-57883743 of per mail d.klijn@stone-ba.nl. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht