Introductie

Ben jij een ervaren monteur en heb jij de ervaring met het begeleiden van junior monteurs? Lees dan snel verder.

Organisatie

De opdrachtgever is een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten. Daarnaast hebben ze verkoopvertegenwoordigers in Engeland en Frankrijk.

Het bedrijf is een internationale specialist in het ontwerpen en installeren van complete turn-key projecten in transport- en handling systemen voor de metaal- en aluminium blikindustrie. Met de technologie van magnetisme, vacuüm en lucht zijn ze een succesvolle leverancier van transportsystemen en magnetische componenten.

Functie

In de functie van monteur assembleer je, aan de hand van tekeningen die op TV schermen in de werkplaats worden getoond, onderdelen tot complete projecten en houd je je bezig met het bekabelen van de transportlijnen en het plaatsen van sensoren. Omdat het maatwerk betreft, is het werk erg afwisselend. Als ervaren monteur ben je voor minder ervaren collega’s een vraagbaak. Je houdt overzicht over de projecten waaraan je werkt en mogelijke obstakels worden door jou gesignaleerd en teruggekoppeld aan de Productie Manager. Ook heb je regelmatig contact met Project Managers en Engineering ten aanzien van de projecten die door jou geassembleerd worden.

Functie eisen

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau (bijvoorbeeld mechatronica);
  • Ervaring in het lezen van mechanische en elektrotechnische tekeningen;
  • Ervaring met TIG lassen of de bereidheid dit te leren;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

Aanbod

  • Een uitdagende, afwisselende functie en een goede werksfeer;
  • Een goed salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
  • Eerste contract via STONE en vervolgens in dienst bij de opdrachtgever

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Versturen” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze Consultant Dennis Klijn te bereiken op 06-57883743 staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht