Introductie

Op zoek naar een volgende stap in je carrière als Mechanical Engineer en voel je je thuis in een industriële omgeving? Dan komen wij graag met je in contact!

Organisatie

Dit innovatieve bedrijf in midden Limburg ontwerpt en produceert technologisch hoogwaardige industriële producten voor onder meer de mijnbouw en energiewinning. Hierbij valt te denken aan een breed pakket pompen voor transport van delfstoffen als zink, koper, zilver, nikkel, ijzererts en bauxiet. Tevens worden er complete machines voor erts-vergruizing ontwikkeld en geproduceerd.

Functie

Er zijn verschillende Engineersteams die iedere een specifieke productiegroep kennen. Afhankelijk van jouw ambities en ervaring wordt gekeken wat het beste bij jou past. Als Mechanical Engineer ben je betrokken bij een groot deel van het Engineersproces en werk je in teamverband mee aan continue verbetering.

Functie eisen

Wat zoeken we?

  • Iemand met een afgeronde Technische (HBO) opleiding;
  • Een proactief en hands-on persoon;
  • Minimaal 3 jaar relevantie werkervaring in een vergelijkbare industriële omgeving;
  • Ervaring met dan wel kennis van 3D CAD systeem is een must (bij voorkeur NX).


Aanbod

Wat bieden we?

  • Werken bij een innovatieve organisatie die marktleider is in haar segment;
  • Onderdeel uitmaken van informele, deskundige teams;
  • Passende arbeidsvoorwaarden en beginnen op een contract bij STONE;
  • Volop doorgroeimogelijkheden;

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Versturen” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Stefan Willemse (06-21975749) en Luuk van Sluisveld (06-51647209) staan voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht