De opdrachtgevers van STONE vind je in alle geledingen van het bedrijfsleven en de publieke sector. Van groot tot klein, van regionaal tot (inter)nationaal, van bekend tot minder bekend. Wat deze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is dat zij op enig moment behoefte hadden een ondernemende en nuchtere gesprekspartner voor hun interim vraagstukken. Een partner die, soms wat eigenzinnig, samenwerkt en de goede vragen stelt. Een partner die altijd die extra stap zet voor een maximaal resultaat.

STONE heeft een omvangrijke portefeuille opgebouwd van tevreden opdrachtgevers in Oil & Gas, Chemie, Maritiem & Offshore, FMCG, Overheid, Banken & Verzekeraars, Zorg, Bouw & Infra, Handel, Industrie en Productie. STONE wordt ingeschakeld bij omvangrijke transities, projecten, groei, krimp en tijdelijke vervanging of aanvulling van eigen expertise en/of personeel.

Bij STONE staat klanttevredenheid op 1. Dat blijkt ook uit de gemiddelde klanttevredenheid waarbij STONE ruim boven een 8 scoort. Het streven is 9+ dus het kan altijd beter. Niet alles verloopt vlekkeloos en er is altijd iets te leren. De kunst is het om dat goed te managen, iedere keer weer. Interimopdrachten en Interimadvies lenen zich per definitie voor deze uitdaging voor STONE.

Ook dat is STONE, streven naar 100% Beter! Dat verhaal wordt veel beter verteld door onze huidige opdrachtgevers. Op dat verhaal zijn wij eigenlijk best wel een beetje trots.

overview-rotterdam-markthal

Edwin Vermeulen | Directeur Finance & Risk – Eneco Group
Voor mij onderscheidt STONE zich door echt te luisteren naar mijn behoefte als opdrachtgever. Wij hadden dringend behoefte aan 2 Sr. HR Business Partners, 1 Sr. Business Controller, een Manager Business Control en een Finance Director Renewable Energy Production. Eneco is een organisatie in transitie en verandert van een leverancier van commodities als gas en elektriciteit naar een serviceprovider. Hiervoor stelt Eneco bijzonder hoge eisen aan haar vaste en tijdelijke medewerkers. STONE luistert en stelt de goede vragen. Daarom werd elke zoekopdracht spot-on ingevuld. Zo’n samenwerking helpt Eneco verder bij haar transitie.
edwin-vermeulen
Floris Moraal | Mng. Bedrijfsvoering-Gemeente Kaag en Braassem
Recentelijk heb ik een eerste tijdelijke opdracht via STONE laten invullen; een Financiële Adviseur.  De eerste ervaringen met STONE zijn meer dan goed. De samenwerking verloopt naar tevredenheid. De lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld. STONE is energiek en heeft kennis van zaken. Alleen kandidaten die goed matchen bij de opdracht  worden voorgesteld. STONE is to the point, geen woorden maar vooral daden.
floris-moraal
Ellisa Koch | Human Resources – ADM Hamburg
Wij zochten een zware ICT-Change Manager voor onze vestiging in Hamburg. Het was een lang traject doordat wij hoge eisen stelden en ook de internationale dimensie daarin een bepalende rol speelde. STONE heeft doorgezet en het proces vasthoudend gemanaged. Ook als het tegen zat was de samenwerking soepel en vanzelfsprekend. De samenwerking was derhalve een groot succes. Hierin kwamen ook drie van de kernwaarden van STONE goed tot hun recht: Samen hebben wij er nuchter en ondernemend een succes van gemaakt.
 ellisa-koch