IT opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

STONE IT

De wereld van de Informatie Technologie (IT) heeft de laatste jaren een plek in onze wereld veroverd die niet meer weg te denken is. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. De uitdaging voor jouw als specialist is om bij te blijven en het liefst voorop te lopen in deze razendsnel veranderende wereld. Als STOWN’er ben je verzekerd van het feit dat jouw functie “future-proof” is aangezien we vol inzetten op jouw ontwikkeling en de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Onder Interim professionals verstaan wij professionals met hun eigen expertise en ervaringsjaren op weg in hun carrière. Afhankelijk van de ervaring en expertise bieden we mensen verschillende contracten aan. Direct op de payroll bij STONE met een vast dan wel flexibel contract. We handelen in jouw belang, natuurlijk willen we je graag voor langere tijd aan ons binden maar we snappen ook dat er soms mooie posities bij klanten voorbij komen die je niet kan laten schieten.

Vanuit STONE ben je verzekert van de uitdagendste interim opdrachten bij aansprekende partijen in de markt. We werken niet alleen met de echt grote namen in de markt samen maar ook met de partijen eromheen van start ups tot en met de gevestigde orde. Zo hebben we altijd een opdracht bij een organisatie die bij jou past.

Samen met een ervaren team van consultants en specialisten bereiden we je voor op de baan van de toekomst.

Waarom STONE?

Samen met jou zoeken we naar een baan die past bij jouw huidige ambitieniveau en bepalen we jouw leer- en ontwikkelingscurve voor de komende jaren. Je wordt onderdeel van de STONE familie. Je bent als professional bij STONE geen kandidaat maar een collega.
Toegankelijk. Je hebt direct contact met Patrick en Marcel (vakinhoudelijke specialisten met specifieke branche ervaring). Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en mobiel bereikbaar tot 22:11 uur. Whatsapp mag natuurlijk ook.
Ondernemend. Jij bent iemand die altijd een extra stap zet. Nieuwsgierig, leergierig en alert en dit kan je ook van ons verwachten.
Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor jou. Punt!
Eigen. Eigenlijk zijn wij zelf ook ooit zo begonnen als jij nu. Verliefd geraakt op de branche en nooit meer losgelaten. Samen gaan we voor een vliegende start.

STONE en STOWN’er

Kies je voor een toekomst als interim professional bij STONE, dan noemen we je geen interim professional of consultant, maar STOWN’er. En ja, daar staat inderdaad een ‘W’ in. Wat bedoelen we hier mee?

STOWN’er, is een samensmelting van STONE en OWNER. Dit laatste om aan te duiden dat het om onze eigen mensen gaat die bovendien ‘ownership’ hebben en meebrengen. ‘Ownership’ over hun carrière en ontwikkeling, maar ook tijdens hun opdrachten en projecten. De naam is overigens mede bedacht door een contactpersoon bij een trouwe opdrachtgever van STONE en ook dat tekent hoe we zijn: net even anders.

Als STOWN’er combineer je de zekerheid van een vast dienstverband met het werken op projectbasis bij diverse mooie opdrachtgevers. Je bent al een aantal jaren onderweg in je carrière en benieuwd geworden naar hoe het in de keuken bij andere organisaties is. Je wilt jezelf ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook vanuit je kennis, ervaring en persoonlijkheid toegevoegde waarde leveren binnen organisaties. Misschien wel het allerleukste van STOWN’er zijn is dat je écht onderdeel bent van de STONE-familie!

IT Team

Bewar Kasim en Lester Spaan zijn de STONE gezichten voor ons IT netwerk. Zij behartigen zowel de belangen van onze professionals als opdrachtgevers uitstekend. Tanja Kok en Lyanne van ’t Zelfde maken het team compleet door de perfecte match te maken tussen de professionals en de actuele opdrachten.

Bewar Kasim - Business Manager IT
Bewar Kasim – Business Manager IT
Lester Spaan - Business Consultant IT
Lester Spaan – Business Consultant IT
Lyanne van 't Zelfde
Lyanne van ’t Zelfde – Recruiter
Tanja Kok
Tanja Kok – Recruiter