STONE Intern
TECHNOLOGY
Recruitment Consultant
Business Manager

 

STONE Gewoon, beter

 

STONE is niet zomaar een Rotterdams bedrijf. Met 28 bevlogen collega’s bemiddelt STONE Interim Professionals op het gebied van Finance, HR en ICT. Opgericht midden in de crisis (2011) is STONE erin geslaagd om jaarlijks 30 tot 40% groei door te maken. Wat is het geheim?

STONE – het begin 

De eerste twee jaren van pionieren stelde STONE niet zoveel voor. In 2013 waren er precies 3 STONE collega’s en 9 interimmers op opdracht. Eind 2018 hebben wij 140 lopende projecten. Slechts 7 jaar jong maar met 200 jaar interim ervaring in huis. In 2018 gaan we een omzet doen van circa 12 miljoen. De buitenwereld vindt dat opmerkelijk en knap, en misschien is dat ook wel zo, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het nog achter blijft bij onze eigen plannen en ambities en dat wij nooit helemaal tevreden zijn. Als je een 9+ organisatie in wording bent – en dat willen wij – dan ben je eigenlijk nooit klaar. Gelukkig maar.

Alles wat we doen, proberen we heel goed te doen. We betrekken in 2019 een eigen (gekochte) kantoorvilla op het Rivium. We hebben in 2018 AFAS geïmplementeerd. We hebben een steeds sterker wordend partnerschap met Excelsior Rotterdam. We gaan in 2019 een detacheringsbedrijf bouwen. En we zijn voor onze opdrachtgevers nadrukkelijk geen leverancier maar partner. We willen ook niet per se met iedereen samenwerken. Wij denken dat het belangrijk is om soms NEE te zeggen. Tegen een opdracht, maar ook tegen een relatie. Opdrachtgevers en kandidaten moeten er plezier aan beleven om met ons samen te werken, maar het omgekeerde geldt net zo goed. We willen er vooral plezier aan beleven, waarbij de lange termijn altijd vooropstaat. De lange-termijn relatie met onze opdrachtgever, met onze kandidaten, met elkaar.

 

Storytelling

We proberen net even wat anders te zijn. Of eigenlijk, vooral onszelf te zijn. We doen niet alleen business maar vinden het ook belangrijk onze kennis en relevante content te delen. Wij luisteren graag naar inspirerende verhalen. Degene die onze kalenderspreuken kent, “a Taste of Success” heeft bijgewoond, bij ons aan de STONE ON THE ROCKS bar stond, met 130 man mee is geweest naar Excelsior-Fortuna, het gaat ons om het goede verhaal aan de bar. Inmiddels schrijven we de verhalen zelf, samen met onze relaties.

Maar goed, we bemiddelen vooral interimmers. En dat kunnen we best wel goed, al zeggen we het zelf. Als wij het commitment aangaan dan regelen we het ook. Werkt ons enthousiasme aanstekelijk? Mooi! Wil je nader kennismaken? Een keer met ons samenwerken? Of interesse om bij ons te werken? Laat het ons weten. We schenken Rotterdamse Heilige Boontjes koffie. En die staat altijd voor je klaar.

SOLLICITEER