STONE Intern
Recruitment Consultant

 

 

STONE Gewoon, beter

 

STONE is niet zomaar een Rotterdams bedrijf. Al was het maar omdat wij inmiddels ook kantoor houden in Eindhoven. Met bijna 40 bevlogen collega’s bemiddelt STONE Interim Professionals op het gebied van Finance, HR, ICT en vanuit Eindhoven Technology. Opgericht midden in de crisis (2011) is STONE erin geslaagd iedere twee jaar in omvang te verdubbelen.  Wat is het geheim? Er wordt heel hard gewerkt maar wij maken ook heel veel lol!

STONE – het begin

De eerste twee jaren van pionieren stelde STONE niet zoveel voor. In 2013 waren er precies 3 STONE collega’s en 9 interimmers op opdracht. Eind 2019 hebben wij 150 lopende projecten en de ambitie om volgend jaar door te groeien naar ruim 400 projecten. In 2020 mikken wij op een omzet van circa 25 miljoen. De buitenwereld vindt dat opmerkelijk en knap, en misschien is dat ook wel zo, De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het nog achter blijft bij onze eigen plannen en ambities en dat wij nooit helemaal tevreden zijn. Als je een 9+ organisatie in wording bent – en dat willen wij – dan ben je eigenlijk nooit klaar. Gelukkig maar.

Alles wat we doen, proberen we heel goed te doen. Ook als er iets fout gaat. Dan leren wij daarvan en buigen het om. Onze organisatie is op en top georganiseerd met een sterke administratie, een creatieve marketing, een effectieve recruitment en een zeer actieve sales. En we zijn voor onze opdrachtgevers nadrukkelijk geen leverancier maar partner. We willen ook niet per se met iedereen samenwerken. Wij denken dat het belangrijk is om soms NEE te zeggen. Tegen een opdracht, maar ook tegen een relatie. Opdrachtgevers en kandidaten moeten er plezier aan beleven om met ons samen te werken, maar het omgekeerde geldt net zo goed. We willen er vooral plezier aan beleven, waarbij de lange termijn altijd vooropstaat. De lange-termijn relatie met onze opdrachtgever, met onze kandidaten, met elkaar.

 

Storytelling

Bij STONE zijn wij net even anders. Of eigenlijk, wij zijn vooral ons zelf. We doen niet alleen business maar vinden het ook belangrijk onze kennis en relevante content te delen. Wij luisteren graag naar inspirerende verhalen. Degene die onze kalenderspreuken kent, “a Taste of Success” heeft bijgewoond, bij ons aan de STONE ON THE ROCKS bar stond, met 130 man mee is geweest naar Excelsior-Fortuna, door ons is bemiddeld of met ons zaken doet weet wat wij hier bedoelen. Inmiddels schrijven we de verhalen zelf, samen met onze collega’s, onze kandidaten, onze opdrachtgevers, onze STOWN’ers.

Maar goed naast alle mooie verhalen bemiddelen vooral interimmers. En dat kunnen we best wel goed, al zeggen we het zelf. Als wij het commitment aangaan dan regelen we het ook. Werkt ons enthousiasme aanstekelijk? Mooi! Wil je nader kennismaken? Een keer met ons samenwerken? Of interesse om bij ons te werken? Laat het ons weten. Wij schenken goede koffie. En die staat altijd voor je klaar.

SOLLICITEER