B&I opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

Aansprekende opdrachtgevers

Wil jij jezelf de komende jaren door ontwikkelen en verzekerd zijn van een baan bij meerdere aansprekende opdrachtgevers, permanente WFT educatie, relevante andere vakgerichte opleidingen en vakinhoudelijke bemiddeling en persoonlijke begeleiding door ervaren mensen uit de branche?

Happy STONE’r – Judith van der Lans

“Hoe pak je een loopbaan switch aan? Na het volgen van een HBO opleiding Bedrijfskunde in deeltijd ben ik mijzelf gaan oriënteren. Waarin kan ik onderscheidend zijn en wat geeft energie? Maar hoe ga je werkervaring opbouwen?”

“Patrick benaderde mij voor een opdracht bij één van zijn opdrachtgevers. De combinatie van vaardigheden en opleiding was voor Patrick de aanleiding om mij te benaderen. Het bleek inderdaad een goede match omdat ik nu bijna een jaar met veel plezier werkzaam ben bij deze opdrachtgever.”

“Ik ben erg tevreden over de recruitment vaardigheden van Patrick. Hij luistert goed, vraagt door, heeft een persoonlijke aanpak en straalt passie uit voor zijn vak. Hij denkt ook mee en kijkt niet alleen naar je werkervaring maar ook naar de vaardigheden die je hebt opgebouwd binnen een rol of functie. Dit alles bij elkaar geeft hem een beeld van de inzetbaarheidsmogelijkheden voor een interimmer. Dit onderscheid Patrick van andere recruiters!” Judith van der Lans – Business Analist

Banking & Insurance team

Marcel Kaaijk en Patrick Baron zijn de STONE gezichten voor ons Banking & Insurance netwerk. Zij behartigen zowel de belangen van onze professionals als opdrachtgevers uitstekend. Samen hebben deze mannen ruim 40 jaar ervaring in de bank- en verzekeringswereld opgedaan en kennen alle begrippen en kenmerken als hun broekzak. Kevin Jumelet ondersteunt Marcel en Patrick op de achtergrond door de juiste professionals te zoeken voor de actuele opdrachten. Jeroen Gielens is werkzaam geweest in de banksector en kent deze branche dus als zijn broekzak. Hij is als contract manager verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met onze opdrachtgevers.

Marcel Kaaijk – Business Manager
Patrick Baron
Patrick Baron – Business Manager
Kevin Jumelet – Recruitment Consultant
Jeroen Gielens
Jeroen Gielens – Account Director

 

 

 

Kies voor STONE!