Introductie

Van uitstel komt zeker geen afstel! Dat de omgevingswet is uitgesteld dat was bij jou allang bekend natuurlijk. Wellicht levert het jou ook de volgende klus op.

We zoeken namelijk een zeer ervaren, senior informatiemanager DSO met ruime interdepartementale ervaring, ICT/ informatiemanagement ervaring en DSO ervaring, voor het leveren van ondersteuning en advies bij de aansluiting op het ‘Digitaal Stelstel Omgevingswet/ DSO-LV’ door EZK/LNV.

Organisatie

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland.

Functie

Als Informatiemanager word je verantwoordelijk voor:

Primair aanspreekpunt vanuit DB/CIO Office voor de aansluiting van EZK & LNV op het DSO-LV (departementaal), afstemming intern CIO office, algemene advisering bij de invoering van het DSO bij EZK/LNV (intern EZK/LNV), beslisdocumenten DSO met een interdepartementaal/ rijksbreed karakter voorzien van een zienswijze vanuit EZK/LNV middels annotatie (bijdrage leveren vanuit EZK/LNV bij het innemen van een rijksstandpunt vanuit kennis over EZK/LNV), vertegenwoordiging EZK/LNV in interdepartementaal verband, penvoering van en communicatie over ontwikkelingsplan 2021 en verder, organiseren van inbreng op het ontwikkelingsplan vanuit de verschillende disciplines/ professionals binnen het departement.

Functie eisen

Als professional voldoe je aan de volgende vereisten:

 • Afgeronde Master Bedrijfskundige Informatica of aanverwant;
 • Ruime ervaring binnen de Rijksoverheid (5 jaar+);
 • Ervaring met het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO);
 • Ruime ervaring met ICT/Informatiemanagement/ Informatiseringsvraagstukken;
 • Ervaring binnen EZK/LNV is een pre.

Je beschikt verder over de volgende competenties:

 • Communicatief vaardig & enthousiast;
 • Analytisch vermogen;
 • Slagvaardig;
 • Daadkrachtig;
 • Overtuigend;
 • Bestuurlijk sensitief.

Aanbod

 • Start: 1 september 2020
 • Duur: 16 maanden
 • Inzet: 16 uur p.w.

Je kunt uiterlijk reageren tot dinsdag 11 augustus.
Gesprekken staan gepland voor week 33 en 34.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Tanja, sta graag voor je klaar en ben te bereiken op 0621547617, bel en/of app me dan even. Je kan ook contact opnemen met mijn collega Ashwin (0640825763).

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht