Introductie

Snufje zout, snufje peper, extra pit en de HR afdeling is helemaal 2.0 ready!

Procesgerichte HR Business Partner die structuur kan aanbrengen, stevig in de schoenen staat en bij voorkeur ook juridisch goed is onderlegd. Start van deze opdracht is uiterlijk 1 juli voor 4 dagen per week.

Organisatie

Dit mooie familiebedrijf is gevestigd in regio Rotterdam en is actief over heel de wereld. Ze zijn actief bezig met vernieuwing, denk bijvoorbeeld aan projectmatig werken (Agile/teams) & strategische personeelsplanning. De sfeer is open en direct, what you see is what you get.

Functie

De opdracht die hier ligt is divers en spicy. De focus ligt voornamelijk op de volgende punten:

  • Structuur aanbrengen in de HR Processen en HR administratie;
  • Stevige HR Business Partner zijn voor de productie afdeling (nieuwe rol, dus dat is even wennen/aftasten voor beide partijen);
  • Betrokken bij het proces voor de keuze van een nieuwe Arbo-dienst – Bij voorkeur ook kennis & ervaring van vitaliteitsprocessen;
  • Opzetten van een onboarding proces (trainingen, structuur, planning).

Functie eisen

We zoeken een ervaren HR professional die zich thuis voelt in een betrokken organisatie en ze ook gaat helpen met de volgende stap. Belangrijk hierbij is:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • juridische kennis/achtergrond – bij voorkeur op het gebied van de privacy wet- en regelgeving;
  • recente interim ervaring als HR Business Partner, bij voorkeur binnen een productie omgeving;
  • stevige persoonlijkheid, je durft tegengas te geven wanneer het nodig is;
  • het opzetten van structuur en processen zit in je DNA;
  • je brengt naast veel kennis ook een stukje rust op de afdeling.

Aanbod

Een uitdagende en interessante HR opdracht waar je veel ruimte hebt voor je eigen inbreng. Wel goed om te melden – we zoeken bij voorkeur een kandidaat die de volledige 4 maanden beschikbaar is (geen al te lange vakantieplannen).

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze recruiters Danielle Noteboom, Ellen Joppe, Terlissa Stadhouder, Bernarda Ballak en Lyanne van ’t Zelfde staan voor je klaar. Zij zijn bereikbaar op +31 (0)85 273 64 27. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht