Introductie

Een groeiend team dat volop in ontwikkeling is, een inspirerende werkomgeving en een hele leuke opdracht voor de aankomende maanden. Ben jij een financial accountant met ervaring in het bank- en verzekeringswezen, dan maakt dit team graag kennis met je.

Organisatie

Deze financiële instelling is gevestigd met haar internationale hoofdkantoor in de Randstad. De cultuur valt te typeren als vooruitstrevend, gedreven en hands-on, binnen deze organisatie denkt men in oplossingen en mogelijkheden. Door toenemende regeldruk (onder meer IFRS 17) en diverse projecten die invloed hebben op interne en externe rapportage en verantwoording ontstaat er behoefte aan een tijdelijke uitbreiding van het team dat verantwoordelijk is voor finance, consolidatie en reporting. Dit team houdt zich bezig met consolidatie van de verschillende binnenlandse en buitenlandse entiteiten en verantwoording naar diverse stakeholders en verzorgt daarnaast de financiële administratie op groepsniveau.

Functie

Je voert zelfstandig de financiële administratie voor een aantal entiteiten, waaronder aangiften voor VPB en omzetbelasting alsmede het periodieke afsluitingen en het eventuele jaarrekeningtraject. Daarnaast verzorg je op groepsniveau diverse aansluitingen en specificaties van grootboekrekeningen, waardering en afschrijving van vaste activa en verwerk je resultaten ten behoeve van maand- en kwartaalrapportage. Ook bij de halfjaarrapportage en de jaarrekening draag je je steentje bij. Daarnaast ondersteun je bij de implementatie van IFRS en participeer je in organisatiebrede projecten gericht op procesoptimalisatie.

Functie eisen

Vanzelfsprekend beschik je als financial over de juiste inhoudelijke bagage en ervaring om succesvol te zijn in deze opdracht, een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau en ervaring als financial bij een bank, verzekeraar of vermogensbeheerder. Of je komt vanuit de accountancy en bent als gevolg daarvan goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de financiële sector. Je werkt nauwkeurig en accuraat, bent communicatief vaardig (zowel schriftelijk als verbaal) in het Nederlands en Engels. Je bent een echte aanpakker, oplossingsgericht en een teamspeler die het leuk vindt om anderen te helpen waar nodig. Excel heeft geen geheimen voor jou en je bent handig in het gebruik van overige tooling met betrekking tot consolidatie en rapportage. Tot slot zie je het als een uitdaging om voor een periode van 4-6 maanden bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze recruiters Danielle Noteboom, Ellen Joppe, Terlissa Stadhouder, Bernarda Ballak en Lyanne van ’t Zelfde staan voor je klaar. Zij zijn bereikbaar op +31 (0)85 273 64 27. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht