Finance opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

……
STONE Finance

Binnen Finance staat het nodige te gebeuren de komende jaren. De digitale transformatie is nu echt op gang gekomen. Nieuwe functies zullen ontstaan en bestaande zullen verdwijnen. Binnen Finance zie je dat functies zoals een Business Controller en een Business Analist aan verandering onderhevig zijn. Als STOWN’er ben je verzekerd van het feit dat jouw functie “future-proof” is aangezien we vol inzetten op jouw ontwikkeling en de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Onder Interim professionals bij STONE verstaan wij professionals met hun eigen expertise en ervaringsjaren op weg in hun carrière. Afhankelijk van de ervaring en expertise bieden we mensen verschillende contracten aan. Direct op de payroll bij STONE met een vast dan wel flexibel contract. We handelen in jouw belang, natuurlijk willen we je graag voor langere tijd aan ons binden maar we snappen ook dat er soms mooie posities bij klanten voorbij komen die je niet kan laten schieten.

Vanuit STONE ben je verzekert van de mooiste Finance interim opdrachten bij aansprekende partijen in de markt. We werken niet alleen met de echt grote namen in de markt samen maar ook met de partijen eromheen. Zo hebben we altijd een opdracht bij een organisatie die bij jou past.

Samen met een ervaren team van consultants en specialisten bereiden we je voor op de baan van de toekomst

 
Waarom STONE?

Samen met jou zoeken we naar een baan die past bij jouw huidige ambitieniveau en bepalen we jouw leer- en ontwikkelingscurve voor de komende jaren. Je wordt onderdeel van de STONE familie. Je bent als professional bij STONE geen kandidaat maar een collega.
Toegankelijk. Je hebt direct contact met Patrick en Marcel (vakinhoudelijke specialisten met specifieke branche ervaring). Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en mobiel bereikbaar tot 22:11 uur. Whatsapp mag natuurlijk ook.
Ondernemend. Jij bent iemand die altijd een extra stap zet. Nieuwsgierig, leergierig en alert en dit kan je ook van ons verwachten.
Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor jou. Punt!
Eigen. Eigenlijk zijn wij zelf ook ooit zo begonnen als jij nu. Verliefd geraakt op de branche en nooit meer losgelaten. Samen gaan we voor een vliegende start.

 
STONE en STOWN’er

Kies je voor een toekomst als interim professional bij STONE, dan noemen we je geen interim professional of consultant, maar STOWN’er. En ja, daar staat inderdaad een ‘W’ in. Wat bedoelen we hier mee?

STOWN’er, is een samensmelting van STONE en OWNER. Dit laatste om aan te duiden dat het om onze eigen mensen gaat die bovendien ‘ownership’ hebben en meebrengen. ‘Ownership’ over hun carrière en ontwikkeling, maar ook tijdens hun opdrachten en projecten. De naam is overigens mede bedacht door een contactpersoon bij een trouwe opdrachtgever van STONE en ook dat tekent hoe we zijn: net even anders.

Als STOWN’er combineer je de zekerheid van een vast dienstverband met het werken op projectbasis bij diverse mooie opdrachtgevers. Je bent al een aantal jaren onderweg in je carrière en benieuwd geworden naar hoe het in de keuken bij andere organisaties is. Je wilt jezelf ontwikkelen, maar tegelijkertijd ook vanuit je kennis, ervaring en persoonlijkheid toegevoegde waarde leveren binnen organisaties. Misschien wel het allerleukste van STOWN’er zijn is dat je écht onderdeel bent van de STONE-familie! 

 
Finance team

Luuk van Sluisveld en Xafron Emmanuel zijn samen een geoliede machine. Zij behartigen zowel de belangen van onze professionals als opdrachtgevers uitstekend. Luuk is het gezicht van STONE bij onze opdrachtgevers. Xafron zorgt voor de perfecte match tussen professional en actuele opdrachten.

Sluisveld
Luuk van Sluisveld – Business Unit Manager Finance
Xafron Emmanuel
Xafron Emmanuel – Recruitment Consultant

 

..
Happy STOWN’er – George Louloudis

George Louloudis“Ik voelde dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en tijdens mijn zoektocht kwam ik bij STONE terecht. Eerlijk gezegd had ik aan een carrière in de detachering niet eerder gedacht. Maar al na het eerste gesprek kreeg ik het gevoel dat deze stap ideaal voor mij zou zijn; een kans om sneller door te groeien in een dynamische en afwisselende omgeving.

Uiteindelijk heb ik deze nieuwe stap gezet, omdat ik voelde dat STONE en ik een goede match waren. Ik zag een sterk en enthousiast team met veel energie dat altijd klaar staat voor haar klanten. Dat sterkte mijn vertrouwen in STONE. Wat ik eveneens belangrijk vond, was hoe ik ontvangen werd tijdens de gesprekken. In tegenstelling tot de koude, professionele ontvangst bij de meeste grote bedrijven, was de kennismaking bij STONE een warm bad. Meerdere collega’s en partners namen de tijd om mij te leren kenen, ik kreeg een rondleiding door het kantoor en een kans om een kort gesprek te hebben met het personeel. En ja, dit geeft een potentiële werkgever een 3-0 voorsprong! “

BAM