Introductie

Ben jij een Service Engineer met internationale ambities? Wil jij werken bij een internationale organisatie?

Dan hebben wij de juiste uitdaging voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is beursgenoteerd en wereldwijd actief. Zij is één van de grootste spelers op het gebied van procestechnologie en productieprocessen en opereert veel in de voedingsmiddelen industrie, maar daarnaast ook voor diverse andere sectoren zoals de farma en chemie. Ook binnen Nederland vinden er diverse activiteiten en diensten plaats en zijn er meerdere (productie)locaties.

Functie

De functie is gericht op het verlenen van service en onderhoud aan geleverde machines uit het programma en omvat: installeren, monteren, aanpassen, reviseren, zoeken en opheffen van storingen aan machines en complete productielijnen, alsmede op het instrueren van klant personeel. De functie kan betrekking hebben op speciale groepen machine/productielijnen. Je moet regelmatig omschakelen en je moet stressbestendig zijn. Bij diverse werkzaamheden is grote accuratesse vereist.

Functie eisen

  • Voor de functie is MBO-HBO niveau noodzakelijk (werktuigbouwkunde/elektronica) en ervaring in internationale zelfstandige service werkzaamheden.
  • Goed communicatieve eigenschappen en goede beheersing van de Engelse taal.
  • Kennis van office systemen en goede schriftelijke rapportering.

Aanbod

  • Werken in een internationale en dynamische omgeving
  • Ervaring op doen en werken met de nieuwste technieken
  • In dienst zijn bij een vaste werkgever in jouw regio
  • Werken in diverse teams en aan verschillende projecten binnen één organisatie.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Je kan mij bereiken op: 06-21711337 of via D.Klijn@stone-ba.nl. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht