Introductie

Wil jij als DevOps engineer werken vanuit een vaste locatie maar toch in een dynamische, internationale omgeving? Wil jij werken aan de juiste oplossingen dat gebruikt wordt door duizenden mensen per dag? Dan is dit jouw mogelijkheid!

Organisatie

De opdrachtgever is een dynamische organisatie, met een scala aan nieuw te realiseren projecten. Er werken meer dan 1.000 medewerkers, die zich vol passie inzetten voor de organisatie en in veel gevallen zeer verbonden zijn met het vakgebied waar de organisatie zich mee bezighoudt. Op de afdeling Planning & Control waarbinnen je gaat werken zijn 8 financials actief, allen hoog opgeleid (RA / RC/ Post HBO).


Functie

Je gaat werken op de afdeling waar alle digitale en technische vraagstukken worden beantwoord. Deze afdeling is eindverantwoordelijk voor het realiseren van (nieuwe) digitale producten en daarmee de digitale ambities van onze relatie en haar (internationale) klanten. Het team zoekt hiervoor de samenwerking met collega’s, klanten en stakeholders om moderne vormen van innovatie te lanceren. Het team bestaat uit meerdere volwassen Scrum teams. Zij bouwen aan en onderhouden diverse applicaties en dit doen zijn voor diverse divisies van de organisatie. Met een groot veranderprogramma van onze relatie als drijvende kracht, zullen ook de applicaties mee veranderen. Er staan veel nieuwe ontwikkelingen te gebeuren!


Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als DevOps engineer, of vergelijkbaar;
  • Uitgebreide ervaring met Docker, Kubernetes en Shellscripting (wordt getest tijdens intake);
  • Affiniteit met JVM applicaties.


Aanbod

  • Werken in een internationale omgeving;
  • Werken aan diverse projecten binnen een toonaangevende organisatie;
  • 32-40 uur;
  • Goed uurtarief gerelateerd aan jouw kennis en kunnen;
  • Project voor 6 maanden, met optie tot verlening.


Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze Business Manager Bewar Kasim staat voor jou klaar. Hij is bereikbaar op 06 252 899 36. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht