Introductie

Zorg jij als ervaren change manager dat er weer “leven” bij deze schadeverzekeraar komt? En zorg jij weer voor grip op de cijfer?

Organisatie

Het FSC is voor de Nederlandse verzekeringsentiteiten verantwoordelijk voor financial accounting (Accounting & Control), betalingsverkeer & cash management en het beheer van systemen.

FA Control is onderdeel van Accounting and Control samen met de afdelingen FA Accounting en Statutory Reporting ben jij verantwoordelijk voor Financial Accounting.

Met je team van 16 medewerkers borg je de financiële informatievoorziening van het control framework. Je werkt aan een continue verbetering van de processen en proberen deze steeds meer in te vullen met volledig geautomatiseerde oplossingen.

Functie

Je gaat de acties die nu door de huidige change manager worden gedaan zelfstandig oppakken binnen het Finance Service Center. Je richt je met name op de klanten van het schade bedrijf.

  • Je zorgt voor het communiceren met de interne klanten en weet zo snel mogelijke wensen van de klanten om te zetten in acties voor het Financial Service Center (FSC);
  • Je stemt af met de verschillende afdelingen van het FSC over mogelijke impact van de veranderingen die de klanten initiëren en weet mogelijke issues of wensen om te zetten in goede requirements terug naar de interne klanten;
  • Je vertaalt de stromen vanuit VTA’s en bronadministratie naar Boekingen in het grootboek en datawarehouse applicaties (SAP);
  • Je ontvangt nieuwe voorstellen voor Producten die de interne klant wil gaan voeren en weet op basis van je kennis de verschillende mutaties om te zetten naar journal entries.

Functie eisen

Je hebt een accountancy of gerelateerde achtergrond en praktische ervaring met het inrichten van grootboeken, in combinatie met stakeholder management. Daarnaast is verzekeringskennis (met name schadeverzekeringen) belangrijk in deze functie.

Aanbod

  • De looptijd van deze opdracht is 4-6 maanden en je hebt een sterke kans op een verlenging;
  • Je komt te werken in regio Zuid-Holland;
  • Je werkt 36-40 uur.

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Onze recruiter Terlissa (06-20016220) en Danielle (06-45014480) staan voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht