Introductie

Ben jij al klaar voor Busy Season 2020..?

Organisatie

STONE heeft de afgelopen jaren voor diverse Accountancykantoren interim controle en/of samenstel specialisten mogen bemiddelen. Wil jij ook eind dit jaar aan de slag bij een accountancy kantoor en bij diverse klanten op locatie de cijfers controleren..?


Functie

Je houdt je vooral bezig met het controleren van de financiële verantwoording van verschillende cliënten (vaak op locatie) Je stelt (concept) rapportages op met jouw bevindingen en geeft advies over verbetering. Uiteraard houd je hierbij de interne en externe richtlijnen in gedachten. Daarnaast check jij controlebudgetten en overleg je hier regelmatig met jouw leidinggevende over. Het is een zelfstandige rol, maar je werkt wel samen in een team van junior en senior Assistent Accountants. Het coachen, inspireren en koffie halen voor collega’s behoort ook tot de functie..!

Functie eisen

Ik kom graag in contact met de volgende professionals:

  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen de controlepraktijk, met een eigen klantenportefeuille;
  • Een RA titel is niet noodzakelijk , relevante & recente ervaring telt zwaarder;
  • Ervaring binnen een van de Big 10 kantoren;
  • Het liefst ervaring binnen een gemengde praktijk (profit sector), met klanten uit verschillende branches (ook groter MKB);
  • Uitstekende adviesvaardigheden en gewend om communiceren met stakeholders en DGA;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een stapje extra doen en wat voor zijn collega’s over hebben;
  • Beschikbaar zijn in Q4 2019.

Aanbod

Een interim opdracht voor 3-6 maanden bij verschillende Accountants Kantoren.

Ik vertel je er graag meer over!

Inlichtingen

Spreekt deze opdracht je aan? Reageer dan via de onderstaande oranje “Solliciteren” knop. Vervolgens vragen wij om je meest recente CV zodat wij jouw profiel zo goed mogelijk kunnen beoordelen. Als wij dit van jou hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging en ook een samenvatting van onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig en wil je meer informatie? Patrick Baron (06- 55 82 77 82) staat voor je klaar. Ben jij niet beschikbaar, maar weet jij precies wie deze opdracht kan uitvoeren? Tell a friend!

Terug naar het opdrachten overzicht