Introductie

Ben jij op zoek naar een geheel ander perspectief? Ervaring in het bemiddelen van (interim) professionals in Finance en/of IT?

Ondernemend? Energiek? Heb je behoefte aan vrijheid? Dat kan bij STONE. Wij staan met beide benen op de grond en iedereen mag vanuit zijn eigen ondernemerschap, talenten en ambitie iedere dag een extra stap zetten. Samen werken wij aan succes én geluk. Het geluk van onze opdrachtgevers, het geluk van onze kandidaten en natuurlijk ook aan jouw eigen geluk. Daar helpen wij elkaar bij, wij doen het samen.

STONE is niet zomaar een bedrijf. STONE is een manier van in het leven staan en is op zoek naar niet al te gewone nieuwe collega’s die daar bij passen. Ben jij dat misschien?

Organisatie

STONE is specialist in het bemiddelen van Interim Professionals in Finance,ICT en HR. Precies de segmenten waar de komende jaren grote veranderingen plaatsvinden. Oude functies verdwijnen, nieuwe verschijnen. In die transitie helpen wij onze opdrachtgevers. Gespecialiseerd en gepassioneerd, met kennis van zaken. een stevig netwerk en een grote dosis energie.

De onderneming staat er goed voor. We zijn sinds 2013 hard gegroeid. We zijn geen start-up meer en steeds meer een interim dienstverlener waar men niet meer omheen kan. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers hebben we deze nieuwe positie weten te realiseren. In onze visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook het geluk van onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is “ons” bedrijf. Niets meer en niets minder.

Zijn we nu tevreden? Nooit! De ambitie is stevig en realistisch tegelijk. Dat hebben wij de afgelopen 6 jaar al bewezen. Eind 2020 werken er 250 interim professionals via STONE. Dat doen wij onderscheidend en met een inmiddels ijzersterk merk. Dat doen wij professioneel georganiseerd en sterk gepositioneerd. Dat doen wij met het constante streven naar uitmuntende dienstverlening (9+ zeggen we intern), gericht op het beste resultaat. Dat doen wij met kennis van zaken en gevoel voor avontuur. Dat doen wij met veel, heel veel humor en werkplezier en met hele bijzondere collega’s, waarbij iedereen altijd zichzelf kan zijn.

Dat doen wij vooral volgens onze vijf kernwaarden “Samen”, “Toegankelijk”, “Ondernemend”, “Nuchter” en op een heel “Eigen” wijze.

Functie

Je bent in hart en nieren een ondernemend mens en echt op zoek naar iets anders. Je hebt overtuigd voor onze branche gekozen en kiest straks met je hart voor STONE. Dat is een persoonlijke keuze daarna pas een zakelijke. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw deel van het grote STONE plan.

 • Je bouwt relaties voor de langere termijn met opdrachtgevers én kandidaten;
 • Je biedt hen een warm inkijkje in de STONE keuken
 • Je verwelkomt hen bij onze spraakmakende netwerk events, verwent hen met een avondje uit bij ‘ons Excelsior’ of een kennislunch op Sociëteit de Maas;
 • Je acquireert opdrachten, adviseert, regisseert en managet verwachtingen, intern en extern;
 • Je bent messcherp op mooie kansen en zeer actiegericht. Realistisch en ambitieus tegelijk;
 • Met een gevulde agenda en grote mate van collegialiteit geef je het goede voorbeeld;
 • Je bent heel nadrukkelijk in de markt aanwezig en de spil in het eigen netwerk;
 • Je timmert onderscheidend aan de weg. “Nee” is ook een antwoord, jij durft namelijk keuzes te maken;
 • Je volhardt en zet door.
 • Je maakt je het STONE-DNA snel eigen;
 • Je draagt bij aan je eigen geluk en dat van anderen. Je houdt van hard werken, maar ook van avontuur en kunt er goed tegen als je op de hak wordt genomen en maakt vervolgens een veel betere grap;
 • Je bent een teamspeler die in samenwerking met onze recruiters de interim-opdrachten bij onze opdrachtgevers invult. Uiteindelijk leidt dit tot minimaal 15-20 lopende opdrachten;
 • Successen, maar ook de teleurstellingen (de leermomenten) vieren we met elkaar. Tussen de bedrijven door, aan onze eigen bar of als wij met elkaar op reis zijn.

Functie eisen

Hopelijk heb je meerjarige werkervaring en een bewezen commercieel succesvol trackrecord in onze branche. Bij voorkeur breng jij een netwerk mee van aansprekende opdrachtgevers.

Jouw eigen talent, netwerk en passie voor het commerciële vak is daarbij leidend. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt daarin een goed gevoel voor avontuur en samenwerking. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in onze markt te zijn.


Aanbod

Top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een nagelnieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor wat meer voelt als een huiskamer dan een werkplek (industrial look bar, dartsbord, gebakken eieren tussen de middag en tafelvoetbal zijn aanwezig). Een sterk merk dat elke dag opnieuw aan kracht wint en modern wordt gepositioneerd. Een merk en een bedrijf waar je mee voor de dag kunt komen. Een strak georganiseerde organisatie die jou optimaal faciliteert. Een goed salaris waarin bovengemiddelde prestaties uitstekend worden beloond. De beschikking over een milieuvriendelijke auto. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft, werken kan ook vanuit huis. Kortom, werken vanuit eigen kracht en passie aan succes en geluk in een inspirerende omgeving.

Inlichtingen

Als jij naar aanleiding van dit profiel geïnspireerd raakt en buiten de lijntjes durft te kleuren, dan komen we graag met jou in contact. Zelf lopen we bij elkaar al meer dan 200 jaar mee in dit vak en wij weten uit ervaring hoe gevoelig een eventuele overstap van een top performer ligt. We verzekeren je dat het gesprek 100% vertrouwelijk zal verlopen, bij ons op kantoor of op een andere locatie als daar jouw voorkeur ligt. Natuurlijk kan dit buiten werktijd, informeel een hapje eten in jouw favoriete restaurant kan ook. Wij maken graag tijd voor je vrij. Jij ook voor ons?

Sollicitatie

Bel of whattsap even met Peter Caljé. Algemeen Directeur (06-129 629 26) of met Edwin Ibrisimovic, Partner (06-41463549). Tot snel?

Terug naar het opdrachten overzicht