Introductie

Ben jij ambitieus, ondernemend, gedreven en is geen uitdaging te groot voor je? Kom dan samen met ons verder bouwen aan het nieuwste label binnen de STONE organisatie. STONE gaat naast het splinternieuwe kantoor in Rotterdam ook een kantoor openen in het Brabantse land en wel in Eindhoven, de High Tech hotspot van Nederland. Vanuit beide locaties gaan we onze opdrachtgevers voorzien van de beste professionals in verschillende specialismen, waarbij Finance een belangrijke pijler is. En daarom zoeken wij jou!

Organisatie

STONE is geen gewoon bedrijf als alle andere. Natuurlijk wordt er bij ons ook hard gewerkt, kwaliteit geleverd en met focus op het resultaat samen gewerkt. Tevreden opdrachtgevers en medewerkers staan centraal in alles wat wij doen. STONE lijkt een beetje op een familie. Een ander woord is er niet voor. En dat is maar goed ook want, als je er over nadenkt, breng je minstens zo veel tijd door met collega’s op het werk als met je eigen familie. Dus waarom zou dat niet hetzelfde kunnen voelen zodat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden? STONE is specialist in het bemiddelen van (interim) professionals in de bedrijfsvoering van organisaties. Finance, HR en IT zijn momenteel nog de core business. Met de toevoeging van een technisch label zullen we nog beter in staat zijn om op de behoefte van onze klanten in te kunnen spelen. De onderneming staat er goed voor. Wij zijn hard maar bestendig gegroeid. Met dank aan een duidelijke visie op de toekomst en het ondernemerschap van onze medewerkers. In die visie staat niet alleen klanttevredenheid centraal maar ook onze eigen medewerkers en hun motivatie om van ons bedrijf een succes te maken. STONE is “ons” bedrijf. De ambitie is stevig en realistisch tegelijk.

Functie

Je bouwt, samen met je collega’s in korte tijd, op basis van bestaande en nieuwe klanten een stevige detacheringspraktijk op. Het betreft een 360 graden functie, zowel het bewerken van klanten als kandidaten behoort tot je takenpakket. Een aantal specifieke profielen, zoals de Business Controller & de Business Analist willen we vast aan ons binden zolang ze “future-proof” zijn. Deze mensen noemen we STOWN’ers. Daarnaast werken we veelal opdracht gestuurd, dit zijn voornamelijk de deta vast aanvragen. Niet alles is al bedacht, je hebt juist een enorme eigen inbreng en krijgt daar ook volop de ruimte voor. Je bent in hart en nieren een zelfstarter en aanjager en echt op zoek naar iets anders. Maar je durft ook om hulp te vragen en vanzelfsprekend staan wij altijd voor je klaar, zeker als je nog wat minder ervaring hebt en op weg moet worden geholpen. Je kiest overtuigd voor onze branche en voor STONE.

Functie eisen

Vanzelfsprekend heb je meerjarige werkervaring en een bewezen commercieel succesvol track record in onze branche. Bij voorkeur binnen de financiële detachering. Als je niet uit onze branche komt trek je de stoute schoenen aan en kom je ons overtuigen. Je weet wat het is om meters te maken. Jouw eigen talent, netwerk en passie voor het commerciële vak zijn daarbij leidend. Dit is wat jij wilt doen en waarin je werkend gelukkig wilt zijn. Je hebt een goed gevoel voor avontuur en samenwerking. Je komt het bij STONE niet “proberen”. Wij gaan een commitment met elkaar aan voor 5-10 jaar en willen met jou bouwen aan onze droom om een bepalende speler in deze markt te zijn.

Aanbod

Een grote uitdaging en top collega’s, kleurrijk, met een eigen verhaal. Gedreven, vakkundig en met een scherp randje. Die van elkaar willen leren, met het hart op de juiste plaats. Die elkaar belangeloos verder helpen en geen strijd hebben over omzet of klanten. Die weten hoe je een “future-proof” bedrijf bouwt. Iedereen is even belangrijk. Een gloednieuw, ruim, professioneel en inspirerend kantoor is in april 2019 in Rotterdam betrokken en binnenkort openen we ook in Eindhoven. Een sterk merk dat nog steeds aan kracht wint, modern wordt gepositioneerd en waar je mee voor de dag kan komen. Een strakke organisatie die jou optimaal faciliteert maar ook een organisatie waar je nog over mag meedenken. Een goed salaris waarin bovengemiddelde prestaties uitstekend worden beloond. Vakantiedagen hebben wij afgeschaft. Kortom, werken vanuit eigen kracht en passie aan succes, geluk en een “eigen” bedrijf in een inspirerende omgeving.

Inlichtingen

Ik ben altijd bereikbaar voor een eerste contact. Mail mij (l.sluisveld@stone-ba.nl) of bel/app mij (06-51647209). Binnen en buiten werktijd, op kantoor, bij jou thuis of op een terras, alles is mogelijk. Ik zie uit naar jouw reactie! Luuk van Sluisveld

Terug naar het opdrachten overzicht