B&I opdrachten
Alle opdrachten
Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

Waarom STONE?

Samen met jou zoeken we naar een baan die past bij jouw huidige ambitieniveau en bepalen we jouw leer- en ontwikkelingscurve voor de komende jaren. Je wordt onderdeel van de STONE familie. Je bent als professional bij STONE geen kandidaat maar een collega.
Toegankelijk. Je hebt direct contact met Patrick en Marcel (vakinhoudelijke specialisten met specifieke branche ervaring). Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en mobiel bereikbaar tot 22:11 uur. Whatsapp mag natuurlijk ook.
Ondernemend. Jij bent iemand die altijd een extra stap zet. Nieuwsgierig, leergierig en alert en dit kan je ook van ons verwachten.
Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor jou. Punt!
Eigen. Eigenlijk zijn wij zelf ook ooit zo begonnen als jij nu. Verliefd geraakt op de branche en nooit meer losgelaten. Samen gaan we voor een vliegende start.

Aansprekende opdrachtgevers

Wil jij jezelf de komende jaren door ontwikkelen en verzekerd zijn van een baan bij meerdere aansprekende opdrachtgevers, permanente WFT educatie, relevante andere vakgerichte opleidingen en vakinhoudelijke bemiddeling en persoonlijke begeleiding door ervaren mensen uit de branche?

Kies voor STONE!

Banking & Insurance team

Patrick Baron en Jeroen Gielens zijn de STONE gezichten voor ons Banking & Insurance netwerk. Zij behartigen zowel de belangen van onze professionals als opdrachtgevers uitstekend. Samen hebben deze mannen ruime ervaring in de bank- en verzekeringswereld opgedaan en kennen alle begrippen en kenmerken als hun broekzak. Jeroen is tevens als contract manager verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met onze opdrachtgevers. Kevin Jumelet ondersteunt het team op de achtergrond door de juiste professionals te zoeken voor de actuele opdrachten.

Patrick Baron
Patrick Baron – Business Manager
Kevin Jumelet – Recruitment Consultant
Jeroen Gielens
Jeroen Gielens – Account Director

 

 

 

Happy STONE’r – Judith van der Lans

“Hoe pak je een loopbaan switch aan? Na het volgen van een HBO opleiding Bedrijfskunde in deeltijd ben ik mijzelf gaan oriënteren. Waarin kan ik onderscheidend zijn en wat geeft energie? Maar hoe ga je werkervaring opbouwen?”

“Patrick benaderde mij voor een opdracht bij één van zijn opdrachtgevers. De combinatie van vaardigheden en opleiding was voor Patrick de aanleiding om mij te benaderen. Het bleek inderdaad een goede match omdat ik nu bijna een jaar met veel plezier werkzaam ben bij deze opdrachtgever.”

“Ik ben erg tevreden over de recruitment vaardigheden van Patrick. Hij luistert goed, vraagt door, heeft een persoonlijke aanpak en straalt passie uit voor zijn vak. Hij denkt ook mee en kijkt niet alleen naar je werkervaring maar ook naar de vaardigheden die je hebt opgebouwd binnen een rol of functie. Dit alles bij elkaar geeft hem een beeld van de inzetbaarheidsmogelijkheden voor een interimmer. Dit onderscheid Patrick van andere recruiters!” Judith van der Lans – Business Analist