Introductie

Ben jij meer dan bekend in de industriële automatisering en heb je de constante drive om het meeste uit bestaande en nieuwe machines te halen ? Dan ben jij wellicht de man/vrouw voor deze vacature!

Organisatie

Deze opdrachtgever is al jarenlang een vooraanstaande organisatie voor het produceren van kartonneer en verpakkingsmachines en het installeren van deze machines wereldwijd.

Functie

Jij bent als het ware verantwoordelijk voor het tot leven wekken van de machine. Je draagt bij aan het ontwerpen van de machinelijnen, dit doe je door deel uit te maken van een multidisciplinair team van hardware en mechanical engineers. Het is van groot belang dat je de technische vraagstukken onder de juiste expertise weet thuis te brengen.
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van de besturingssoftware, daarnaast ben je bezig met servomotoren, op hoge snelheden nauwkeurig te verpakken. Je maakt als automation engineer altijd de verbinding tussen de praktijk en de theorie. Zo ga je, dus de software die je hebt opgezet uiteindelijk doortesten in de werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor de IO checks en het opstarten van de machines. Vervolgens wordt de machines getransporteerd en vlieg je er achterna om hem in bedrijf te stellen bij de klant(max 2weken).

Functie eisen

  • Je verstaat je vak en handelt pro-actief
  • Goede beheersing van de Engelse taal; Nederlands is een pre.
  • Kennis van PLC’s, IPC’s, motion control en servo-motoren.
  • Je bent oplossingsgericht; problemen en complexe klantvragen zijn voor jou een uitdaging.
  • Je reist gemakkelijk, en komt graag op veel verschillende plaatsen in de wereld. Wij gaan uit van ca. 30% reizen.

Aanbod

  • Werken aan innovatieve machines
  • Doorgroeimogelijkheden
  • De nieuwste technieken op het gebied van automatisering
  • Goed arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Ik Carl Stolk sta graag voor je klaar en ben te bereiken op 0646597120, bel en/of app me dan even.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht