IT / Agile Opdrachten
Agile Nieuws
Agile Events
STONE PAPERS

Transformatie

Agile Finance

Holocracy

Solliciteer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STONE Gewoon, beter

……
AGILE Consultancy

Bij STONE zijn we anders. Bij opdrachten kijken we verder dan de opdracht zelf. We willen onze (potentiële) klanten begrijpen en hun als partner optimaal steunen bij hun uitdagingen. Niet voor niets is STONE een acroniem voor Samen, Toegankelijk, Ondernemend, Nuchter en Eigen(wijs) (maar ook: eerlijk) wat onze kernwaarden zijn. En laat die kernwaarden nou ook net terugkomen in het Agile gedachtegoed!

Eind 2018 zijn we bij STONE plannen gaan maken om onze eigen Scrum Masters / Agile Coaches in te zetten bij onze (potentiële) klanten. In 2019 is hiervoor de het begin gemaakt met de komst van onze eerste Agile Teamlid, Remco Poortvliet. Inmiddels hebben we anno 2020 drie eigen Scrum Masters/ Agile Coaches en hebben we de ambitie om eind 2020 er twaalf in dienst te hebben.

Maar wat maakt Agile Consultancy van STONE dan anders dan bijvoorbeeld de reeds gevestigde namen? Niet alleen kijken wij verder dan wat de opdracht vraagt maar ook zorgt onze nuchterheid ervoor dat wij verder kijken dan de hype die Agile bij veel organisaties helaas geworden is. Wij scheiden de zin van de onzin, geven eerlijk en ongezouten advies met altijd het belang van onze klant voor ogen. Wij verkopen geen Agile diensten als we van mening zijn dat dit een organisatie niet helpt of zelfs tegenwerkt. Een vierkantje kun je per slot ook niet door een rondje duwen. Daarnaast zijn onze Scrum Masters/ Agile Coaches hoog opgeleid, ruim ervaren en door de wol geverfd.

Voor ons is Agile een mindset. Daarom begint voor ons elke verandering met twee zaken: de waarom-vraag en mindset. Wij willen onze klanten begrijpen in hun zoektocht naar een Agile werkomgeving. Maar ook kunnen wij helpen bij vastgelopen transformaties of natuurlijk gewoon een Scrum Master leveren voor 1 of meerdere teams. Vanzelfsprekend is een goede kennismaking de basis om tot een mogelijke samenwerking te komen, wij komen dan ook graag op vrijblijvende basis langs om te kijken hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in ons gloednieuwe House of STONE langs de A16 bij Rotterdam.

Maar niet alleen kunnen wij helpen bij een Agile Transformatie. Ook organiseren we met enige regelmaat kennissessies, workshops en trainingen. Geheel verzorgd en in ons moderne, gezellige pand.

Wil jij meer horen over wat ons anders maakt en waarom wij van mening zijn dat wij de geschikte partij zijn om jouw organisatie (verder) te helpen met een Agile Transformatie of ben je zelf een ervaren Agile professional en ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Bel Richard van ’t Schip (06-54 26 26 58) of Remco Poortvliet (06-28469490) voor een kennismaking.

 
Maak kennis met onze Scrum Masters / Agile Coaches

Remco Poortvliet – Scrum Master /Agile coach
Johan Haije
Johan Haije –  Scrum Master /Agile Coach
Gianfranco Franceschi
Gianfranco Franceschi – Scrum Master /Agile Coach
Paul Tomlow
Paul Tomlow – Scrum Master /Agile Coach
Ben jij onze nieuwe STOWN’er?

 

 

 

 
 

STONE DNA

Samen met onze kandidaten en opdrachtgevers zoeken we naar de juiste match. Niet alleen op inhoud, maar ook op persoonlijkheid en zachte criteria.

Toegankelijk. We staan voor persoonlijk contact. Je schakelt direct met iemand uit ons dedicated Agile team. Zij zijn jouw aanspreekpunt voor alle zaken en dagelijks bereikbaar via mail, telefoon of per app.

Ondernemend. We zetten graag een extra stap om tot een resultaat te komen. Nieuwsgierig, leergierig en alert zijn eigenschappen die bij ons passen.

Nuchter. Op de vrijdag drinken we graag een borrel met elkaar. De rest van de week zijn we pragmatisch en oplossingsgericht bezig voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Punt!

Eigen. We doen sommige zaken misschien net even wat anders dan anders. We durven keuzes te maken en ook ‘nee’ te zeggen. Op een transparante manier verwachtingen managen vinden we belangrijk.

CAKStedin AgileEigen Haard Agile