Introductie

Ben jij de Agile Coach die de organisatie kan beet pakken om de stagnerende Agile Transitie pragmatisch weer op gang te krijgen?
Geen “hoog over” Agile Coach maar iemand met een sterke persoonlijkheid die de neuzen weer de goede kant op weet te krijgen ten aanzien van rollen/functies/teams tegen de achtergrond van verandering.
Herken jij jezelf in dit profiel? We zien je reactie graag tegemoet.

Organisatie

De opdrachtgever is gezichtsbepalend ten aanzien van haar dienstverlening in de regio. Zeer mensgericht en er werken duizenden loyale medewerkers, vaak al lang verbonden aan deze organisatie. De organisatie is zich ervan bewust dat zij continu moet blijven veranderen en dit zorgt voor de nodige uitdagingen, zowel aan de kant van bedrijfsvoering, de klanten als de ondersteunende IT organisatie.

Functie

De Agile Coach die wij zoeken gaat zich voornamelijk bezighouden met de pragmatische aanpak van de Agile Transitie en dan met name gericht op de “rol zuiverheid” (rollen versus de functies). Vanzelfsprekend vervult hij/zij tevens de rol van coach in dit traject richting de organisatie en ondersteunt hij/zij de PO’s, Scrum Masters en Managers.

Functie eisen

  • Wij zoeken een ervaren Agile Coach op HBO/WO niveau die minimaal 5 jaar + ervaring heeft vanuit deze rol binnen grote organisaties;
  • Pragmatisch ingesteld en vanzelfsprekend mens- en organisatie sensitief;
  • Een echte “coach” die over de schouders van de organisatie zorgt voor (blijvende) verbetering/verandering;
  • Je beschikt over relevante AGILE certificeringen;
  • Uitgebreide kennis van LEAN, SCRUM, KANBAN, SAFe (en de pragmatische toepassing).

Aanbod

  • Start: ca medio januari;
  • Inzet: ca 3 dagen per week, je zal volledig remote werken;
  • Duur: 3 maanden met optie tot verlenging;
  • Locatie: omgeving Amsterdam.

Inlichtingen

Spreekt deze uitdaging je aan? Reageer dan via onderstaande “Versturen” knop. Wij vragen dan om je meest recente CV, waarin de overeenkomsten met de behoefte van de opdrachtgever goed naar voren komen. Zodra wij deze van jou hebben, krijg je van ons een bevestiging en ook sturen we onze uitgangspunten voor samenwerking. Nieuwsgierig geworden, maar wil je liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Tanja Kok (06-21547617) en Lyanne van ’t Zelfde (06-27068120) staan graag voor je klaar.

Ben je nu niet beschikbaar, maar wil je wel graag onze toekomstige opdrachten en de marktontwikkelingen volgen? Volg dan de STONE CompanyPage. Ben jij niet beschikbaar, maar denk je iemand uit je netwerk te kunnen verblijden met een nieuwe uitdaging? Gebruik dan onderstaande buttons om de job met diegene te delen!

Terug naar het opdrachten overzicht